Στην έξοδο ο Στεκέλενμπουργκ

17:29 26/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ολλανδός τερματοφύλακας έχει χάσει τη θέση του βασικού στους Τζιαλορόσι και πριν λίγες μέρες σε δηλώσεις του καταφέρθηκε εναντίον του Ζέμαν, κάνοντας το κλίμα ακόμη πιο βαρύ... Για την ακρίβεια ασήκωτο καθώς το Σάββατο ο Τσέχος τεχνικός ουσιαστικά τελείωσε τον Στεκέλενμπουργκ.

«Ηταν μια λάθος συνέντευξη από πλευράς του και έκανε πολλά λάθη σε αυτά που είπε. Αυτή τη στιγμή είναι παίκτης της Ρόμα και πρέπει να είναι στη διάθεση της ομάδας με την οποία έχει συμβόλαιο. Ας μην ξεχνάμε, επίσης, ότι μετά τον αγώνα με την Πάρμα ήταν τραυματίας για ένα μήνα. Δυστυχώς όταν υπάρχει

έλλειψη πειθαρχίας, υπάρχει και έλλειψη ομαδικού πνεύματος... Είναι δύσκολο να δουλεύεις στη Ρόμα καθώς οι δημοσιογράφοι γράφουν συνεχώς για πράγματα που γίνονται πίσω από τις πόρτες. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν κανόνες στην ομάδα και αυτό έχει ως συνέπεια να συμβαίνουν πράγματα που δε θα έπρεπε. Ζήτησα από τον Στεκέλενμπουργκ να είναι πιο... μέσα στην ομάδα καθώς δείχνει απομονωμένος και μιλάει μόνο αγγλικά, κάτι που δεν κάνουν πολλοί συμπαίκτες του».

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του, ο Ζέμαν μίλησε και για τον Ματία Ντέστρο, που μπορεί να μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες, λέγοντας ότι «έχω αρκετούς επιθετικούς στη διάθεση μου. Η ομάδα δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση καθώς δεν έχουμε καταφέρει να προπονηθούμε όπως θα θέλαμε είτε λόγω καιρικών συνθηκών είτε λόγω της ίωσης που ταλαιπώρησε κάποιους παίκτες».

Keywords
Τυχαία Θέματα