Στην έξοδο ο Ροναλντίνιο

13:50 20/11/2011 - Πηγή: AEK365

Προ των πυλών της εξόδου από την Φλαμένγκο φέρνουν τον παίκτη τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ. Οι αποδοκιμασίες μερίδας φίλων της ομάδας της λατινικής Αμερικής προς τον Ρόνι είναι ένα γεγονός που δεν περνά απαρατήρητο σε κανέναν στην χώρα του καφέ αλλά ούτε και στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή:

«Τα γιουχαρίσματα τους είχαν αποδέκτη εμένα. Το γνωρίζω. Όμως δεν καταλαβαίνω το γιατί. Έπαιξα καλά σήμερα, απλώς τίποτα δεν πήγε καλά για όλη την ομάδα», υποστήριξε ο Ρόνι έπειτα από το ισόπαλο αποτέλεσμα με την Φιγκειρένσε.

Την ίδια στιγμή τα ΜΜΕ

στη «χώρα του καφέ» στέκονται αρκετά στα πάρτι που δίνει στο σπίτι του ο Ροναλντίνιο με καλεσμένους και καλεσμένες celebrities στη χώρα. Μάλιστα, οι δημοσιογράφοι των τηλεοπτικών δικτύων έχουν να λένε για τους τρόπους που συμπεριφέρονται οι... «υπεύθυνοι ασφαλείας» του Ροναλντίνιο όταν βρεθούν στη θέα μιας κάμερας, ή έστω και κινητών τηλεφώνων, των οποίων οι κάτοχοι προσπαθούν να τραβήξουν μια φωτογραφία.

Κάπου εδώ έρχεται και ο Παναθηναϊκός! Αρκετά από τα δημοσιεύματα αυτά θεωρούν ότι η συνεργασία του Ροναλντίνιο με τη Φλαμένγκο οδεύει προς το τέλος της, εάν δεν έχει ήδη τελειώσει, με το μέλλον του να είναι συνδεδεμένο με την ελληνική ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα