Τζιμπούρ στο Sport.gr: Είμαι θυμωμένος

Πραγματοποίησε εξαιρετικό παιχνίδι και μαζί με τον Ζαν Μακούν ήταν οι κορυφαίοι του Ολυμπιακού. Βρήκε δίχτυα για έβδομη φορά σε οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά δεν το χάρηκε.

Αντίθετα, δηλώνει θυμωμένος και στεναχωρημένος. Ο λόγος για τον Ραφίκ Τζιμπούρ, ο οποίος μίλησε στο Sport.gr για το ματς με τον Παναθηναϊκό, εκφράζοντας τα συναισθήματα, που του γέννησε το ισόπαλο αποτέλεσμα του ντέρμπι.

Συναντήσαμε

τον Ράφικ Τζιμπούρ έξω από τα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη λίγο μετά το ματς και ο αλγερινός ήταν έτοιμος να... σκάσει. Ο Ολυμπιακός πλησίασε τη νίκη περισσότερο από τον μεγάλο του αντίπαλο, αλλά περιορίστηκε τόσο στο 1-1, όσο και στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

"Είμαι στεναχωρημένος γιατί, αν και σκόραρα, δεν νικήσαμε. Εγώ και οι συμπαίκτες μου θέλαμε πολύ να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Έβαλα ένα γκολ, ισοφαρίσαμε το ματς αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Εμένα δεν μου φτάνει ότι έβαλα γκολ", μας είπε αρχικά ο αλγερινός επιθετικός.

Η αλήθεια είναι πως δεν είχε όρεξη για πολλά λόγια, αλλά έδειχνε πως θέλει να βγάλει από μέσα του όσα ένιωθε. Ο εκρηκτικός του χαρακτήρας άλλωστε είναι γνωστός και ο Τζιμπούρ δεν είναι από αυτούς, που κρύβονται και μασάνε τα λόγια τους. Λίγο νωρίτερα είχε αρνηθεί ευγενικά στους εκπροσώπους του Τύπου να κάνει δηλώσεις ως o MVP της αναμέτρησης.

Ο 27χρονος επιθετικός των ερυθρολεύκων στάθηκε στο πλάνο της ομάδας, που ανατράπηκε και τελικά δεν υλοποιήθηκε, ενώ τόνισε πως το τελικό αποτέλεσμα του προκαλεί θυμό.

"Έχω θυμό για το γεγονός ότι δεν κερδίσαμε. Δεν είμαι θυμωμένος με κανέναν, αλλά γιατί το πλάνο που είχαμε δεν πήγε όπως τα είχαμε σχεδιάσει πριν από το παιχνίδι. Είχαμε ένα σχέδιο για να νικήσουμε αλλά δεν προχώρησε όπως το θέλαμε και μείναμε με την ισοπαλία", δήλωσε ο Τζιμπούρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα