Στην Άρσεναλ και επίσημα ο Τσέιμπερς

18:04 28/7/2014 - Πηγή: AEK365

Η Άρσεναλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κάλουμ Τσέιμπερς από τη Σάουθαμπτον χωρίς, ωστόσο, να δοθούν λεπτομέρειες για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου και για το κόστος της μεταγραφής.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Άρσεναλ, ο Άγγλος δεξιός μπακ τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στην Άρσεναλ. Είναι μια ομάδα την οποία έχω θαυμάσει πάρα πολλές φορές για τον τρόπο παιχνιδιού της, και παράλληλα έχει καταφέρει να βρίσκεται στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης για πολλά χρόνια. Ανυπομονώ να βρεθώ με τους νέους

μου συμπαίκτες και να ξεκινήσω προετοιμασία εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Επιπλέον, θέλω να ευχαριστήσω τη Σάουθαμπτον που έκανε πιθανή τη μετακίνηση μου στην Άρσεναλ".
Την περασμένη σεζόν, ο Τσέιμπερς έπαιξε σε 22 παιχνίδια της Premier League με τον Αρσέν Βενγκέρ να δηλώνει για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Άρσεναλ: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Κάλουμ είναι πλέον παίκτης μας. Ο τρόπος με τον οποίο προσαρμόστηκε πέρσι στην Premier League με τη Σάουθαμπτον σε τόσο μικρή ηλικία δείχνει πως έχει εξαιρετική ποιότητα".

Keywords
Τυχαία Θέματα