Στην αποβολή στέκονται στον Άρη

09:42 12/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Άρης ηττήθηκε με 3-0 από τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" με τους παίκτες της ομάδας να στέκονται στην αποβολή του Μιχάλη Σηφάκη λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου θεωρώντας πως αυτή έκρινε ουσιαστικά το παιχνίδι.
Ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε: "Θέλαμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ήταν κομβικό σημείο το δεύτερο γκολ

και η αποβολή. Μετά τα πράγματα έγιναν δύσκολα για εμάς. Δεν μπορώ να πω ότι μπήκαμε φοβισμένα, αλλά ο Ολυμπιακός επέβαλε τον ρυθμό του. Είναι μια βαριά ήττα. Συγγνώμη από τον κόσμο του Άρη για την εμφάνιση μας. Θέλουμε νίκες στα επόμενα ματς για να μείνουμε μέσα στην διεκδίκηση των πλέι οφ".
Ο Καρίμ Σολτάνι δήλωσε από την πλευρά του: "Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το 0-0 στο παιχνίδι για όση περισσότερη ώρα γινόταν ξέροντας πόσο δύσκολο είναι αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά κάναμε ένα λάθος τακτικής στο πρώτο γκολ με την γρήγορη εκτέλεση κόρνερ και λάθος στην άμυνα, ενώ η αποβολή και το δεύτερο γκολ ήρθαν στο χειρότερο δυνατό σημείο. Μετά ήταν κάτι σαν... mission impossible να πάρουμε βαθμό. Αν με 11 παίκτες είναι ούτως ή άλλως δύσκολο ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό φανταστείτε πόσο δύσκολο γίνεται με δέκα. Με το εις βάρος μας 2-0 στο ημίχρονο έπρεπε να βγούμε στην επανάληψη και να κρατήσουμε λίγο την μπάλα, να κόψουμε τον ρυθμό του Ολυμπιακού παίζοντας πιο έξυπνα και να ψάξουμε ένα γκολ στις αντεπιθέσεις. Ήταν μια δύσκολη βραδιά με ένα βαρύ σκορ. Τώρα έχουμε ακόμα έξι δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να συνεχίσουμε να το πιστεύουμε. Δεν είναι μόνο τα δυο παιχνίδια στην έδρα μας που ακολουθούν. Πρέπει να κερδίσουμε όσα περισσότερα μπορούμε. Αν παίρναμε κάποιο βαθμό σήμερα θα ήταν μπόνους. Για μένα σήμερα ήταν μια καλή ευκαιρία να πάρω ρυθμό μετά από καιρό και να προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον τελευταίο της στόχο".

Keywords
Τυχαία Θέματα