Στην 4άδα η ΑΕΚ!

17:01 22/3/2015 - Πηγή: AEK365

Στόχος επετεύχθη για την ΑΕΚ! Τα κορίτσια βρίσκονται στην 4άδα και κατά συνέπεια θα αγωνιστούν στα πλέι οφ του Πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών. Παρά την ήττα με 3-1 σετ για την 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της διοργάνωσης από τον Πανναξιακό η Ένωση, σε συνδυασμό με την ήττα του ΑΟ Θήρας από τον Ολυμπιακό με 3-0 σετ διατήρησε την θέση της και δείχνει

την ψυχή που διαθέτει και την καλή δουλειά που έγινε, καθώς στην αρχή της σεζόν κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Το ματς

Άσχημο ξεκίνημα πραγματοποίησε η ομάδα της ΑΕΚ. Τα κορίτσια δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν σωστά σε μπλοκ και υποδοχή κι έμειναν από την αρχή πίσω στο σκορ (4-2). Αν και στη συνέχεια προσπάθησαν να αντιδράσουν και μείωσαν ακόμα και στους δυο πόντους (15-13) δεν κατάφεραν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, με τον Πανναξιακό να ανεβάζει την υπέρ του διαφορά (23-16) και να φτάνει στην κατάκτηση του πρώτου σετ (25-16).
Το δεύτερο σετ ξεκίνησε καλύτερα για τα κορίτσια της ΑΕΚ, που με καλό σερβίς και μπλοκ κατάφεραν να φέρουν το ματς στα μέτρα τους και προηγήθηκαν (14-19) παρά την πίεση των γηπεδούχων.Έτσι, έφτασαν να ισοφαρίσουν στα σετ σε 1-1.
Δεν ήταν το ίδιο το σκηνικό όμως και στη συνέχεια, αφού η Ενωση φάνηκε να καταρρέει. Ο Πανναξιακός πάτησε στα λάθη της και με ευκολία ξέφυγε στο σκορ , κάνοντας το 2-1 στα σετ.
Δεν μπόρεσε να αντιδράσει η ΑΕΚ ούτε και στο 4ο σετ κι έτσι ήρθε μοιραία η ήττα, χωρίς όμως να στοιχίζει κάτι στα κορίτσια που μπήκαν στην 4αδα.

Τα σετ: 25-16, 15-25, 25-18, 25-17.

Keywords
Τυχαία Θέματα