Στιγμές από το Πήλιο – 7η ημέρα

21:53 15/8/2014 - Πηγή: AEK365

@ Πολύ γέλιο είχε το «κορόιδο» για τους παίκτες της ΑΕΚ το πρωί. Ειδικά οι ξένοι με πρωταγωνιστή τον Φαγιέ «έκλεγαν» από τα γέλια κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Δίπλα τους και ο Δέλλας που τους παρακολουθούσε και χαμογελούσε κι αυτός. Μετά το «κορόιδο» άρχισε το κύριο μέρος της προπόνησης.

@ Μετά την εκκλησία οι παίκτες έμειναν ελεύθεροι από τον Τραϊανό Δέλλα να ξεσκάσουν μακριά από το ξενοδοχείο με την 11η βραδινή να είναι το όριο της επιστροφής. Οι ποδοσφαιριστές «σκόρπισαν» στο Πήλιο σε διάφορα χωριά ανά παρέες και είχαν

την ευκαιρία να περάσουν λίγες ώρες μόνοι τους μακριά από το... ποδόσφαιρο.

@ Πάντως από το Σάββατο (16/8) επιστρέφουν στη δράση. Πρωινή προπόνηση στις 7.30 έχει προγραμματιστεί από τον Δέλλα και απογευματινή στις 6. Την Κυριακή δεν έχει πρωινή εκγύμναση, μιας και υπάρχει το φιλικό με τη Νίκη Βόλου στις 7 το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό.

@ Μπορεί να πειράζει όλο τον κόσμο, αλλά σήμερα στην προπόνηση ήταν αυτός το... θύμα. Ο λόγος για τον Νίκο Γεωργέα, ο οποίος άκουσε τον Δημήτρη Μπουρουτζίκα να τον πειράζει λέγοντάς του τη στιγμή που όλη η ομάδα έτρεχε: «Πιο αργά εσύ μικρέ!».

@ Άρχισε να δουλεύει και με μπάλα ο Άρης Σοϊλέδης και δεν έχασε την ευκαιρία να αποδεχθεί την πρόκληση του Έλντερ Μπαρμπόσα για μία... μάχη στο "ποδοσκουός". Οι δύο τους έστησαν το... τραμπολίνο και άρχισαν να παίζουν. Ο Τραϊανός Δέλλας πήγε από πάνω τους, τους άφησε για λίγα λεπτά, όμως του σταμάτησε το παιχνίδι σχετικά γρήγορα. "Πάμε - πάμε, τέλος", τους είπε και μετά το... 5-0 του Σοϊλέδη μάζεψε το τραμπολίνο. Ο Μπαρμπόσα πάντως συνέχισε να χαμογελά παρά την ήττα του...

Keywords
Τυχαία Θέματα