«Στη Βαρκελώνη για να κερδίσουμε»

20:40 8/1/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε για τη Βαρκελώνη για το παιχνίδι της Παρασκευής με την Μπαρτσελόνα με στόχο να κάνει την έκπληξη και να επιστρέψει στην Ελλάδα με το «διπλό» που θα τον βάλει για τα καλά στο κόπλο της πρόκρισης.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει και από τα όσα υποστήριξε ο Τζέιμς Γκιστ που ανέφερε αρχικά πως: «Πάμε στη Βαρκελώνη για να κερδίσουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας. Προπονηθήκαμε καλά καθ' όλη

τη διάρκεια της εβδομάδας και είμαστε έτοιμοι για αυτό το δύσκολο παιχνίδι. Προερχόμαστε από μια άσχημη ήττα από την ΠΑΟΚ, την οποία έχουμε αφήσει πίσω μας. Θέλουμε να κερδίσουμε, αυτός είναι ο στόχος μας και είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτόν».

Αναφορικά με τις απουσίες της Μπαρτελόνα, σχολίασε ότι: «Η Μπαρτσελόνα είναι μια εξαιρετική ομάδα, γεμάτη σε όλες τις θέσεις. Έχει τη δυνατότητα να καλύψει τις απουσίες των Όλεσον, Ναβάρο και Αμπρίνες. Πάμε εκεί ώστε να πολεμήσουμε σκληρά και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Νομίζω πως σημασία στην έκβαση του αγώνα θα έχει το ποιος θέλει περισσότερο τη νίκη».

Τέλος, αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες του ομίλου και του κάθε αγώνα ξεχωριστά: «Ο όμιλός μας είναι αρκετά δυνατός και το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Η Μπαρτσελόνα είναι μια εξαιρετική ομάδα που αγωνίζεται σε μια σκληρή έδρα. Δεν μας ενδιαφέρει τι έγινε στα προηγούμενα ματς. Ξεκινήσαμε καλά κόντρα στη Μακάμπι και θέλουμε να συνεχίσουμε με μια εκτός έδρας νίκη. Ξέρουμε καλά τι πρέπει να κάνουμε για να τα καταφέρουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα