Στη μάχη του επτάθλου η Υφαντίδου

18:30 12/8/2013 - Πηγή: AEK365

Με την εμφάνιση του Γιουσέιν Μπολτ να παραμένει αποτυπωμένη στη σκέψη των φίλων του στίβου ξεκίνησε η τρίτη μέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στη Μόσχα. Τα 100 μ. των ανδρών ήταν το απόλυτο γεγονός της Κυριακής, ωστόσο από σήμερα και τις επόμενες μέρες αναμένεται να σημειωθούν εξίσου εντυπωσιακές εμφανίσεις με εκείνη του Τζαμαϊκανού.

Το πρωινό πρόγραμμα των αγώνων ξεκίνησε με το έπταθλο των γυναικών, εκεί όπου μετέχει η Σοφία Υφαντίδου. Η αθλήτρια μας έτρεξε στην 2η σειρά των ψηλών εμποδίων

και τερμάτισε έκτη με 13.93 (-04) επίδοση που της έδωσε τους πρώτους της 988 βαθμούς στη διοργάνωση. Η Υφαντίδου ξεπέρασε τα 1,65 μ. στο ύψος και έπειτα απέτυχε στο 1,68 μ., επίδοση που θα αποτελούσε και φετινό της ρεκόρ.
Τα κορίτσια του επτάθλου θα συνεχίσουν την προσπάθεια τους στη διάρκεια του απογευματινού προγράμματος θα αγωνιστούν στην σφαιροβολία και τα 200 μέτρα. Στόχος της Υφαντίδου να ολοκληρώσει το διήμερο της δράσης αλώβητη και με μια επίδοση κοντά στο φράγμα των 6.000 βαθμών.

Εξάλλου, προσωπικοί λόγοι ανάγκασαν τον εθνικό προπονητή Δημήτρη Ευαγγελόπουλο να επιστρέψει στην Ελλάδα. Διοικητικά την ευθύνη της ομάδας έχει ο Θανάσης Βογιατζής, ενώ ο Γιώργος Πομάσκι θα αναλάβει να καλύψει το κενό του Ευαγγελόπουλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα