Στη διοίκηση πίστευαν στην... Ευρώπη!

08:36 30/11/2012 - Πηγή: AEK365

Δεν ξέρουμε τι είχαν δει και τι βλέψεις υπήρχαν το καλοκαίρι ή αν πρόκειται... απλά για ατυχής πρόβλεψη, αλλά προκαλεί απορία το γεγονός ότι οι διοικούντες, αν και γνώριζαν τα αγωνιστικά προβλήματα, είχαν θέση ως άμεσο και εφικτό στόχο της ομάδας, τούτη τη σεζόν, την είσοδο στο Europa League!

Είναι χαρακτηριστικό και όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η SD ότι "ότι το καλοκαίρι

είχε δοθεί στους υποψήφιους επενδυτές (Βιντιάδη και Χάρις) ένας πίνακας αναμενόμενων κερδών για τη νέα σεζόν. Σε αυτόν περιλαμβάνονταν περίπου 3 εκατ. ευρώ από συμμετοχή στο Europa League!". Είναι πράγματι εντυπωσιακό, διότι στα Σπάτα υπήρχαν πολλά στόματα που δεν έβλεπαν την αλήθεια κατάματα (ότι, δηλαδή, η ΑΕΚ θέλει πάρα πολύ δρόμο για να σηκωθεί...) θεωρώντας δεδομένο ότι και τη φετινή σεζόν η ομάδα θα μπει σε τροχιά Ευρώπης. Δυστυχώς οι... προβλέψεις τους, μακάρι για την ώρα, πέφτουν έξω.

Γι' αυτό και η εφημερίδα γράφει για τους Βιντιάδη - Χάρις πως "Αυτά τα χρήματα, λόγω της βαθμολογικής θέσης της ομάδας αυτή τη στιγμή, πρέπει να αφαιρεθούν και μαζί τους τα 350.000 ευρώ από τα προσδοκώμενα τηλεοπτικά λόγω μειωμένης βαθμολογικής συγκομιδής, αλλά και κάποια μπόνους του ΟΠΑΠ. Άλλος ένας λόγος που το "κούρεμα" είναι απαραίτητο".

Keywords
Τυχαία Θέματα