Στεναχωρήθηκε με την ήττα ο Ρεχάγκελ

12:42 16/6/2012 - Πηγή: AEK365

Η ήττα της Εθνικής Ελλάδας από την Τσεχία με 2-1 στεναχώρησε τον Ότο Ρεχάγκελ, σύμφωνα με τον Γιάννη Τοπαλίδη, με τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό να θυμάται όσα έλεγε στους Έλληνες διεθνείς για συγκέντρωση επί 90 λεπτά.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ", ο πρώην συνεργάτης του Ρεχάγκελ τόνισε: "Με πήρε στεναχωρημένος τηλέφωνο και θυμήθηκε τις ομιλίες που έκανε στους παίκτες. Μου είπε πως αυτό έλεγε πάντα, να είμαστε συγκεντρωμένοι. Γιατί, όντως, μετά από ένα 2-0, δύσκολα γυρίζει

το παιχνίδι".
Ο Γιάννης Τοπαλίδης δήλωσε για τον αγώνα με τους Τσέχους: "Με την Τσεχία είχαμε μια ανεξήγητη συμπεριφορά που μας κόστισε. Σαφώς, όμως συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο και μιλώ από την προσωπική πείρα των δέκα ετών στον πάγκο της εθνικής μας. Πρέπει να ήταν η πρώτη φορά που δεχτήκαμε δυο γκολ επί ημερών του κυρίου Σάντος, γεγονός που μαρτυρά πόσο καλή άμυνα διαθέτουμε. Αυτό που με ανησύχησε περισσότερο ήταν ότι δεν πιέσαμε όσο θα έπρεπε την αντίπαλη εστία και αναλωθήκαμε σε ανορθόδοξο ποδόσφαιρο με γιόμες".
Για το παιχνίδι με την Ρωσία που ακολουθεί, ο Τοπαλίδης τόνισε: "Αν έχουμε ως οδηγό το δεύτερο ημίχρονο με την Πολωνία, μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα