Τελεσίγραφο από Γκούντγιονσεν και Χέλγκασον!

12:22 16/6/2012 - Πηγή: AEK365

Την πίεση προς την πλευρά της ΑΕΚ για την εξόφληση των χρημάτων που τους οφείλονται αύξησαν στο... κόκκινο ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν, αλλά και ο Έλφαρ Χέλγκασον(!). Οι δύο Ισλανδοί ποδοσφαιριστές έστειλαν χθες στην ΑΕΚ ένα notification (μια πιο... ήπια και «ευγενική» μορφή του εξώδικού) με το οποίο ζητούν από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να τους καταβάλει το σύνολο των οφειλομένων

μέχρι τις 20 Ιουνίου!
Στην ΑΕΚ δεν έπεσαν από τα σύννεφα με την συγκεκριμένη εξέλιξη, καθώς είχαν λάβει σχετικά... μηνύματα από την πλευρά των δύο ποδοσφαιριστών. Ωστόσο, την δεδομένη στιγμή η ομάδα δεν έχει τη δυνατότητα να τους καταβάλει τα χρήματά τους, τα οποία στην περίπτωση του Γκούντγιονσεν είναι πολλά. Συγκεκριμένα, του οφείλονται 480.000 ευρώ, ωστόσο εκείνος ζητάει 330.000 ευρώ και την ελευθερία του. Όσον αφορά τον Χέλγκασον, οι οφειλές της ΑΕΚ φτάνουν τα 26.000 ευρώ. Η απόφαση της ΑΕΚ είναι να απαντήσει με επιστολή στους δύο παίκτες, να τους εξηγήσει ότι είναι αδύνατο να τους καταβληθούν εντός του χρονοδιαγράμματος που θέτουν τα χρήματα που τους οφείλονται και να τους ζητήσει να κάνουν υπομονή έως τις αρχές Ιουλίου.
Επίσης, η ΑΕΚ θα διαμηνύσει στους δύο παίκτες ότι δεν συμφέρει και τους ίδιους η λύση της προσφυγής, καθώς σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να περιμένουν δύο με τρεις μήνες για να πάρουν τα χρήματά τους και παράλληλα δεν θα αποδεσμευτούν άμεσα. Τη στιγμή που για τον Γκούντγιονσεν έχετε διαβάσει στο aek365 ότι έχει ήδη βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, ενώ και ο Χέλγκασον φέρεται να έχει βρει ομάδα στην Β' Αγγλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα