Στέλιος Μανωλάς: Δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ με τη μεταγραφή του Κώστα στον ΟΣΦΠ

13:12 11/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ξέραμε ότι ουσιαστικά ο Στέλιος Μανωλάς ήταν ο μάνατζερ του Κώστα Μανωλά. Τα δεδομένα και η ιστορία το πρόδιδε. Ο Στέλιος ήταν που πήγε τον Κώστα στη Ντνιέπρ, ο Στέλιος διαπραγματεύτηκε τη μεταγραφή του στην Έβερτον, ο Στέλιος μίλησε με την ΑΕΚ όταν ήταν να ανανεώσει ο ανιψιός του με την Ένωση. Ωστόσο, ως... δια μαγείας, ο Στέλιος Μανωλάς δεν ασχολήθηκε... λεπτό (όπως δήλωσε ο ίδιος)

με τη μεταγραφή του Κώστα στον Ολυμπιακό, καθώς ήταν στη Ρόδο και σε σχολή προπονητών! Αυτό... αποκάλυψε ο ίδιος ο Στέλιος, σπάζοντας τη... σιωπή του, στο Sentra fm, μιλώντας παράλληλα για όλα, έχοντας ως κεντρικό θέμα συζήτησης την ΑΕΚ. Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Στέλιος Μανωλάς:

Το «προϊόν» ελληνικό ποδόσφαιρο και τη διαχείριση στην ΑΕΚ: «Η ελληνική αγορά είναι μικρή. Το προϊόν απευθύνεται μόνο σε μας, άντε και στην Κύπρο. Εσοδα έρχονταν πάντα μόνο από τα τηλεοπτικά, αυτά έπρεπε να διαχειριστούμε. Αυτά που βγάζαμε. Δεν έγινε όμως αυτό τα προηγούμενα χρόνια και παίζαμε κορώνα-γράμματα. Το 2008 έκανε πολλές μεταγραφές, με υψηλά κασέ και η ομάδα δεν μπόρεσε να πάει στο Τσάμπιονς Λιγκ, Ριβάλντο, Χουανφράν, Μπασινάς... Αποκλειστήκαμε από την Ομόνοια και μετά ήρθε η καταιγίδα με το αποτέλεσμα που βλέπουμε τώρα...»

Το πότε ξεκίνησαν τα προβλήματα: ««Από τη μέρα που πούλησε τις μετοχές ο Τροχανάς στην ENIC ξεκίνησαν τα προβλήματα και τα χρέη με την ανοχή της Πολιτείας. Εφτασε η ομάδα να χρωστάει και να μην επεμβαίνει κανένας. Οσα συνέβησαν στο ποδόσφαιρο προηγήθηκαν της κρίσης που ζούμε τώρα. Είχαν εμπλακεί πάρα πολλοί στη διοίκηση και όπως ξέρουμε όλοι στην Ελλάδα, όταν σε μια προσπάθεια εμπλέκονται πάνω από δύο, δεν γίνεται να υπάρξει συνεργασία.»

Τον Ντέμη Νικολαΐδη: «Ο Ντέμης τα έπαιξε όλα στην πρώτη προσπάθεια να βγει η ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Υπήρξαν πολύ μεγάλα συμβόλαια. Ο Κυριάκος με 1.200.000 ευρώ, ο Μπασινάς με 1.100.000, ο Χουανφράν με 600.000... Μετά ήρθε ο αποκλεισμός και δεν μπόρεσε να καλύψει το άνοιγμα με τα χρήματα που θα έπαιρνε αν έμπαινε στους ομίλους. Παρασύρθηκε ο Ντέμης, αλλά είναι εύκολο να τον κρίνεις εκ των υστέρων...»

Τη σύγκριση ανάμεσα στις ακαδημίες της εποχής του με τη σημερινή: «Ο αείμνηστος Λουκάς Μπάρλος είχε προβλέψει να δουλέψει με τις ακαδημίες με τον Σεραφείδη και μέσα σε ένα δύο-χρόνια είχε αποτέλεσμα η προσπάθεια. Μπήκαμε κάποιοι νεαροί στην ομάδα, αλλά τότε ήμασταν τυχεροί. Βρεθήκαμε δίπλα σε παίκτες όπως ο Δομάζος, ο Παπαϊωάννου, ο Μαύρος, ο Αρδίζογλου, ο Μπάγεβιτς. Δεν απογυμνώθηκε τότε η ομάδα. Τώρα έχασε δύο παιχνίδια στην αρχή και είναι δύσκολο για τα παιδιά, διότι δεν υπάρχουν στην ομάδα τέτοιοι ποδοσφαιριστές να τους βοηθήσουν...»

Τους παίκτες στους οποίους ο ίδιος πιστεύει: «Μου άρεσε ο Κλωναρίδης που αναδείχτηκε γρήγορα. Είναι αδυναμία μου ο Νικολιάς, υπάρχει ο Παπαδημητρίου και ο Νικολόπουλος, υπάρχουν και άλλα παιδιά. Είδα την ΑΕΚ στο φιλικό με τον Λεβαδειακό και μου άρεσε. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί η προσπάθεια, γιατί ο κ

Keywords
Τυχαία Θέματα