Οι πρώτες σκέψεις του Βλάχου ενόψει Άρη

12:42 11/9/2012 - Πηγή: AEK365

Απομένουν αρκετές ημέρες ακόμη για το ματς της Κυριακής (20.30) με τον Άρη στο ΟΑΚΑ, ωστόσο όπως είναι λογικό ήδη ο Βαγγέλης Βλάχος έχει κάποιες σκέψεις σχετικά την ενδεκάδα και τη διάταξη που σκοπεύει να παρατάξει την ΑΕΚ σε αυτό το παιχνίδι. Καταρχάς σε αυτό το ματς δεν υπολογίζεται ο Κουρέλλας, ο οποίος δέχθηκε κόκκινη κάρτα στον αγώνα με την Ξάνθη. Ο προπονητής είχε δείξει ότι εμπιστεύεται

ιδιαίτερα τον νεαρό μεσοεπιθετικό, αφού τον είχε ξεκινήσει βασικό και στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Τώρα αναγκάζεται να διαμορφώσει τα πλάνα του χωρίς αυτόν.

Το 4-2-3-1 είναι το σύστημα που προσανατολίζεται ο προπονητής, με τους Φούντα δεξί εξτρέμ και τον Λαγό αριστερό, να ξεκινούν το ματς. Η θέση που παραμένει ανοιχτή είναι εκείνη του ενός εκ των δύο αμυντικών χαφ. Ο ένας θα είναι ο Κορδέρο και ο Βλάχος θα βάλει δίπλα του ή τον Ρίκκα ή τον Γιάγκο. Οι επόμενες προπονήσεις θα... σβήσουν το δίλημμα του προπονητή. Οσον αφορά τον Κατίδη, η συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα θα ξεκαθαρίσει στις τελευταίες προπονήσεις. Τούτη την ώρα ο 19χρονος μέσος δεν δείχνει να μπορεί να βγάλει 90λεπτο (θέλει δουλειά στη φυσική κατάσταση), γι' αυτό και το πιο πιθανό αυτή τη στιγμή, είναι να καθίσει στον πάγκο και να περάσει ως αλλαγή. Σε αυτή την περίπτωση θέση βασικού πίσω από τον φορ (Κατσικοκέρης το φαβορί για την αιχμή του δόρατος) είναι ο Γκερέιρο, με τον Γρόντη αουτσάιντερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα