Στέφενς: Δεν μπορώ να υποσχεθώ το πρωτάθλημα

10:12 16/8/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Χουμπ Στέφενς ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, την Σάλκε, στα play off του Τσάμπιονς Λιγκ και με αυτή την αφορμή μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA όπου αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ λέγοντας πως δεν μπορεί να υποσχεθεί την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Σε δηλώσεις του ο Ολλανδός τεχνικός αρχικά τόνισε: "Μου δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψω σε έναν ιστορικό σύλλογο με πολύ υψηλές προσδοκίες. Δεν

χρειάζομαι μεγαλύτερο κίνητρο από αυτό".
Στην συνέχεια ο Στέφενς δήλωσε: "Θέλω τα πάντα να περιστρέφονται γύρω από την ομαδική δουλειά, την οργάνωση, το πνεύμα μας, τις εμφανίσεις μας. Κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα. Στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι. Στο τέλος της σεζόν θα δούμε πόσο αποτελεσματικοί ήμασταν και πόσο μακριά έχουμε φτάσει".
Για την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος, ο προπονητής του ΠΑΟΚ δήλωσε: "Θέλουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά δεν είμαστε οι μόνοι που επιθυμούμε το τρόπαιο. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να είμαστε πρώτοι τον Μάιο αλλά δεν μπορούμε να υποσχεθούμε τίποτα. Μένει να δούμε αν οι προσπάθειες μας θα επιβραβευτούν με αποτελέσματα. Θέλω οι παίκτες μου να έχουν υψηλούς στόχους και ελπίδες αλλά επίσης θέλω να γνωρίζουν και τις δυσκολίες που υπάρχουν".
Ο Στέφενς αναφέρθηκε και στους οπαδούς του ΠΑΟΚ: "Είναι πραγματικά ζεστοί και εκδηλωτικοί. Σε μια πρόσφατη προπόνηση στην Τούμπα ήρθαν 12.000 οπαδοί να φωνάξουν για την ομάδα. Είναι σημαντικό να τους κρατήσουμε στο πλευρό μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα