Της πήρε τα μέτρα ο Κονέ

18:45 19/12/2012 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ- ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16

ΝΑΠΟΛΙ- ΜΠΟΛΟΝΙΑ: 1-2
Γήπεδο: Σαν Πάολο

Μετά από το Κυριακάτικο διπλό στην έδρα τη Νάπολι, η Μπολόνια κέρδισε ξανά με 2-1 μέσα στο «Σαν Πάολο» και την πέταξε εκτός Κυπέλλου.

Στο 10ο λεπτό ο Στογιάνοβιτς είπε όχι σε σουτ του Καβάνι, αλλά δύο λεπτά μετά ο «Ματαντόρ» άνοιξε το σκορ για τους «παρτενοπέι». Στο 20' ο Καβάνι σημάδεψε το δοκάρι της Μπολόνια.

Στην επανάληψη η Νάπολι πίεσε και είχε νέο δοκάρι στο 86ο λεπτό με τον Πάντεφ, ενώ δύο λεπτά μετά ο Στογιάνοβιτς

απέκρουσε καταπληκτικά το σουτ του Καβάνι. Ωστόσο παρα την πίεση της Νάπολι, η Μπολόνια πήρε τη νίκη στις καθυστερήσει, με γκο λτου Παναγιώτη Κονέ, που είχε «καρφώσει» τους παρτενοπέι και την Κυριακή.

ΝΑΠΟΛΙ: Ντε Σάνκτις, Καμπανιάρο, Φερνάντες (75' Σουνίγκα), Μπρίτος, Μέστο, Ντοναντέλ, Ινλέρ, Ελ Καντουρί (60' Χάμσικ), Ντοσένα (81' Ινσίνιε), Πάντεφ, Καβάνι.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Στογιάνοβιτς, Ραντάκοβιτς Σόρενσεν, Ντε Καρβάλιο, Γκάρικς, Γκουαράντε, Αμπέρο, Ριβερόλα (64' Πορτανόβα), Κονέ, Πασκουάτο, Παπόνι (71' Βεράτι).

ΛΑΤΣΙΟ- ΣΙΕΝΑ: 1-1 (4-1 πεν.)
Γήπεδο: Ολίμπικο

Ζορίστηκε πολύ κόντρα στη Σιένα η Λάτσιο, αλλά τελικά πήρε την πρόκριση στα πέναλτι με 4-1. Στο 1-1 η κανονική διάρκεια του ματς.

Μόλις μία καλή φάση είχε το πρώτο μέρος και αυτή ήταν ένα σουτ του Μπρόκι στο 29ο λεπτό, με την μπάλα να περνά λίγο άουτ.

Ωστόσο στην επανάληψη το ματς έγινε καλύτερο και στο 55' ο Τσάνα με αυτογκόλ έβαλε μπροστά τη Σιένα στο σκορ. Στο 65' το σουτ του Ερνάνες πέρασε λίγο άουτ, όπως κι εκείνο του Λαρόνδο στο επόμενο λεπτό, ενώ στο 73' ο Καρίθο είπε όχι στον Ρετζινάλντο. Στο 84' το διαγώνιο σουτ του Ρότσι πέρασε μόλις άουτ, όπως κι εκείνο που έκανε ο ίδιος παίκτης δύο λεπτά μετά. Όλα έδειχναν πως τα ματς θα έληγε στο 1-0 αλλά στο 90+5' η Λάτσιο έκανε το 1-1 με τον Σιανί κι έστειλε το ματς στην παράταση.

Στην παράταση οι δύο ομάδες δεν είχαν πολλές ευκαιρίες κι έτσι το ματς πήγε στα πέναλτι όπου η Λάτσιο κέρδισε με 4-1.

ΛΑΤΣΙΟ: Καρίθο, Σιανί, Ονάτζι (63' Λεντέσμα), Ντιακιτέ (81' Ρότσι), Καβάντα, Μπρόκι (63' Μάουρι), Τσάνα, Λούλιτς, Ερνάνες, Φλοκάρι, Κόζακ.

ΣΙΕΝΑ: Φαρέλι, Νέτο, Πάκι, Κοντίνι, Μπελμοντέ, Ντ'Αγκοστίνο (88' Ροντρίγκες), Βαλιάνι (72' Μπολτζόνι), Βεργκάσολα, Ντελ Γκρόσο, Ρετζινάλντο, Μπογκντάνι (55' Λαρόνδο)

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ- ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: 0-1
Γήπεδο: Φρίουλι

Την πρόκριση μέσα στο «Φρίουλι» πήρε η Φιορεντίνα που κέρδισε με 1-0 την Ουντινέζε.

Η Ουντινέζε ήταν πολύ καλύτερη στο πρώτο μισάωρο κι έχασε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες με τους Πίντζι, Ντι Νατάλε και Άλαν, ωστόσο στο 36' ο Βαλέρο με όμορφο σουτ έκανε το 1-0 για τη Φιορεντίνα.

Στο 50ο λεπτό ο Λιάγιτς σημάδεψε το δοκάρι της Ουντινέζε, ενώ στη συνέχεια οι «ζέβρες» πάλεψαν, είχαν ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν τα κατάφεραν να ισοφαρίσουν.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Παντέλι, Ερτό, Ντανίλο, Άνχελα, Πίντζι (54' Μουριέλ), Σίλβα, Λατσάρι (68' Περέιρα), Μπάστα (82' Μαϊκοσουέλ), Άλαν, Φαμπρίνι, Ντι Νατάλε.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτο, Ρονκάλια, Τόμοβιτς, Ροντρίγκες, Φερνάντες, Βαλέρο, Κουαδράδο (78' Ρομούλο), Ακουιλάνι (71' Μιλιάτσιο), Πασκουάλ, Λιάγιτς (60' Γιόβετιτς), Σεφέροβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα