Δοκιμάζεται ο Κρίπι στα Ιλίσια!

Μια νέα προσθήκη στο ρόστερ του θέλει να κάνει ο Ηλυσιακός και μάλιστα έχει προχωρήσει πολύ το… θέμα, αφού δοκιμάζεται για τον σύλλογο των Ιλισίων ο Μάικλ Κρίπι!

Ο Αμερικανοβρετανός - που είναι κοινοτικός, συνεπώς δεν "πιάνει" θέση ξένου- είναι 26 χρονών, έχει ύψος 1.90μ. και αγωνίζεται ως γκαρντ. Αυτή τη στιγμή, ανήκει στον γερμανικό σύλλογο, Μάγκντεμπουργκ, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις.

Εξάλλου, οι -κατά το ήμισυ- συμπατριώτες του που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην ομάδα του Ηλυσιακού, έχουν πάρει

το δρόμο προς την έξοδο. Σε συνδυασμό με την χαμηλή συγκομιδή βαθμών της ομάδας και το διάστημα χωρίς νίκες επί μερών Ζευγώλη, η προσθήκη νέων παικτών είναι αμεσότατη ανάγκη ώστε να αλλάξει το κλίμα της ομάδας αλλά και η αγωνιστική της εικόνα.

Όσον αφορά, τον ίδιο, δείχνει να έχει μεγάλη αγάπη και έφεση στη μουσική! Πώς το μάθαμε αυτό; Από το προσωπικό κανάλι που έχει δημιουργήσει στο Youtube και έχει μεταφορτώσει βίντεο με τον ίδιο να εξασκείται στο κλασσικό πιάνο! Εμείς, πάντως, προτιμήσαμε να δείξουμε βίντεο με τα κατορθώματά του στο παρκέ, με την πορτοκαλί μπάλα και όχι με τις επιδόσεις του στα ασπρόμαυρα πλήκτρα...

Keywords
Τυχαία Θέματα