Στα όρια τους οι εργαζόμενοι στην ΑΕΚ!

15:34 15/5/2012 - Πηγή: AEK365

Το αγωνιστικό κομμάτι και η προσπάθεια της ΑΕΚ να βγει πρώτη στα πλέι οφ, καθώς και η κίνηση του Ντέμη Νικολαΐδη να ολοκληρώσει το πλάνο του για την βιωσιμότητα της ΠΑΕ τα επόμενα χρόνια, συγκεντρώνουν όλο το ενδιαφέρον στην επικαιρότητα του συλλόγου το τελευταίο διάστημα. Όμως, πίσω από τα… φώτα υπάρχουν πολλά προβλήματα. Και εντός της ΠΑΕ ΑΕΚ

υπάρχουν πολλοί εργαζόμενοι που ζουν εδώ και μήνες στα όρια της ανοχής τους.

Η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι απλήρωτη για 4,5 μήνες. Δηλαδή, με λίγα λόγια για το 2012 δεν έχουν πάρει ούτε ευρώ και φτάνουμε προς το τέλος Μαΐου! Κάποιοι λαμβάνουν κάποια χρήματα έναντι μισθού, αλλά και αυτά φτάνουν ίσα – ίσα για την μετάβαση τους καθημερινά στα Σπάτα (έχουν να πληρώνουν κάθε μέρα και διόδια) για να εργαστούν.

Η διοίκηση της ΠΑΕ αδυνατεί να βρει λύση την στιγμή που δεν υπάρχουν έσοδα και οι μεγαλομέτοχοι Νοτιάς και Supporters δεν καλύπτουν τις μεγάλες οικονομικές υποχρεώσεις της εταιρίας. Και εκτός αυτού στα ματς με ΠΑΟ και Ατρόμητο, η ΠΑΕ μπήκε… μέσα οικονομικά και ελπίζει αύριο στο ΟΑΚΑ να καταφέρει να βγάλει κέρδος από τα εισιτήρια του τελευταίου εντός έδρας αγώνα ώστε να πληρώσει κάποιες από τις πολλές οφειλές της.

Keywords
Τυχαία Θέματα