Μαντσίνι: 101% στην Σίτι ο Μπαλοτέλι

15:03 15/5/2012 - Πηγή: AEK365

Στα πρόσφατα σενάρια που ήθελαν τον Μάριο Μπαλοτέλι να επιστρέφει το καλοκαίρι στην Μίλαν, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι απάντησε πως ο Ιταλός επιθετικός θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην πρωταθλήτρια Αγγλίας 101% παρά τα, κατά καιρούς, καμώματα του.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε: "Ξεκαθαρίζω πως ο Μάριο θα παραμείνει στην Σίτι 101%. Είμαι σίγουρος πως θα τα πάει εξαιρετικά στο EURO

με την ομάδα της Ιταλίας. Ελπίζω πως θα είναι ο αρχηγός της εθνικής γιατί είναι ο καλύτερος Ιταλός επιθετικός. Το μόνο θέμα του είναι πως πρέπει να βάλει το μυαλό του να δουλέψει".
Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της πρωταθλήτριας Αγγλίας, ο Μαντσίνι δήλωσε: "Θα είμαι ειλικρινής, δεν έχουμε κοιτάξει ακόμα τι υπάρχει στην αγορά. Τις τελευταίες πέντε εβδομάδες είχαμε συγκεντρωθεί μόνο στα παιχνίδια της Premier League".
Όσο για τα άλλα σενάρια που κάνουν λόγο για ανταλλαγή του Μπαλοτέλι με τον Ιμπραΐμοβιτς, ο Μαντσίνι απάντησε: "Ο Ιμπραΐμοβιτς είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά δεν νομίζω πως η Μίλαν έχει κάποια πρόθεση να τον πουλήσει".

Keywords
Τυχαία Θέματα