Στα κρυφά ο Κώτσιος στον ΟΦΗ

10:09 17/9/2013 - Πηγή: AEK365

Την περασμένη Παρασκευή, ο Αρίζα Μακουκούλα υπέγραψε συμβόλαιο στον ΟΦΗ ωστόσο δεν ήταν ο μοναδικός παίκτης που υπέγραψε με την κρητική ομάδα εκείνη την ημέρα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα GOAL NEWS και ο Ηλίας Κώτσιος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο.
Μάλιστα το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου η σύζυγος του Κώτσιου "ανέβασε" στο Facebook

την συγκεκριμένη φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται ο Μακουκούλα με φανέλα της Σεβίλλης και στο βάθος ο Κώτσιος με φανέλα του Παναθηναϊκού σε αγώνα τον δυο ομάδων για το Κύπελλο UEFA την σεζόν 2004-2005. Μάλιστα η φωτογραφία συνοδεύεται και από το εξής μήνυμα: "Kotsios-Makoukoula".
Πάντως ο Κώτσιος χθες διέψευδε πως έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον ΟΦΗ με το δημοσίευμα να αναφέρει πως πιθανόν ο 36χρονος στόπερ να ακολουθεί υποδείξεις της διοίκησης ώστε να μην αποκαλύψει τίποτα λόγω της κόντρας που είχε ο Κώτσιος με οπαδούς του ΟΦΗ στο παρελθόν.
Υπενθυμίζεται πως την σεζόν 2010-2011 ο Κώτσιος αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Γιάννινα και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στα Ιωάννινα, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός είχε κατηγορηθεί πως είχε χτυπήσει τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ, Πολυχρόνη Βεζυρίδη, μαζί με οπαδούς του ΠΑΣ. Ο Κώτσιος το αρνήθηκε και στο ματς του δεύτερου γύρου έπαιξε κανονικά στο Ηράκλειο και στο τέλος του αγώνα στην συνέντευξη Τύπου αποκάλυψε πως απειλούσαν την οικογένεια του και ξέσπασε σε λυγμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα