Στα καλύτερα το γκολ του Καραγκούνη

20:29 28/5/2013 - Πηγή: AEK365

Πολύ κοντά σε ακόμη μία διάκριση είναι ο Γιώργος Καραγκούνης. Μετά την υποψηφιότητά του για καλύτερο παίκτη των «κότατζερς», όπου αναδείχθηκε δεύτερος πίσω από τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο Έλληνας μέσος έχει την ευκαιρία να διακριθεί για ακόμη μία φορά στην πρώτη του χρονιά στην Πρέμιερ.
Συγκεκριμένα, ο «Κάρα» είχε σημειώσει ένα πολύ όμορφο τέρμα απέναντι στη Γουίγκαν στις 12/1, όταν έγινε αποδέκτης της μπάλας, έκανε λίγα μέτρα και «πυροβόλησε» τον Αλ Χάμπσι ανοίγοντας το σκορ στο «Κρέιβεν Κότατζ», πριν ο Φράνκο ντι Σάντο ισοφαρίσει στο τελικό 1-1.
Οι φίλοι της ομάδας, αλλά και όποιος

άλλος επιθυμεί, μπορούν να μπουν στην επίσημη ιστοσελίδα της Φούλαμ από την 1η έως την 3η Ιουνίου και να αναδείξουν το ομορφότερο τέρμα της σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί πωγς οι άλλοι υποψήφιοι, εκτός του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, δεν έχουν γίνει γνωστοί κάτι που αναμένεται να γίνει τα επόμενα 24ωρα.
Τέλος, ο «τυπάρας» έχει και το... πλεονέκτημα στην ψηφοφορία, καθώς είναι πολλοί αυτοί που στάθηκαν στον τρόπο που πανηγύρισε, στεκούμενος πάνω στις διαφημιστικές πινακίδες και έστειλε φιλιά στον κόσμο που καθόταν στην «Hammersmith End».

Keywords
Τυχαία Θέματα