Στα δίχτυα της Πάρμα ο Νίνης

08:25 21/12/2011 - Πηγή: AEK365

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, ο Σωτήρης Νίνης έχει δεχθεί ιδιαίτερα ελκυστική πρόταση από την Πάρμα! Το συμβόλαιο του Νίνη με τον ΠΑΟ εκπνέει στις 30 Ιουνίου και η ιταλική ομάδα σκοπεύει να μην αφήσει πολλά περιθώρια στον Έλληνα διεθνή μέσο. Η πρόταση της Πάρμα είναι για τετραετές συμβόλαιο με απολαβές ύψους 3 εκ. ευρώ, ήτοι

περισσότερα από 750.000 ευρώ για κάθε χρόνο του συμβολαίου του, το οποίο θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιουλίου του 2012.

Σημειώνεται πως από τον Παναθηναϊκό αμείβεται με 350.000 ευρώ τον χρόνο, ενώ από την 1η Ιανουαρίου είναι ελεύθερος να βάλει την υπογραφή του. Τονίζεται επίσης πως ακόμη δεν έχει απαντήσει τελεσίδικα στην πρόταση της Πάρμα, η οποία για την ώρα βρίσκεται στην 13η θέση του Καμπιονάτο. Ο Νίνης θέλει να εξετάσει την νέα πρόκληση που ανοίγεται μπροστά του και δεν θέλει να κάνει βιαστικές κινήσεις, αφού το οικονομικό σκέλος δεν είναι το μόνο που απασχολεί έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή 22 ετών.

Αυτό που βγαίνει προς τα έξω από το περιβάλλον του παίκτη είναι ότι ο Νίνης σκέφτεται πως θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους για να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό και να κατακτήσει τους στόχους της ομάδας, αφού η Πάρμα μπορεί να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα