Στα μπαράζ με Μπουράκ

22:00 11/10/2011 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2012
1ος ΟΜΙΛΟΣ- 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ- ΒΕΛΓΙΟ: 3-1
Γήπεδο: Εσπρίτ Αρένα
Χωρίς να αντιμετωπίσουν κανένα απολύτως πρόβλημα, οι Γερμανοί κέρδισαν με 3-1 το Βέλγιο κι έκαναν το απόλυτο, βοηθώντας έτσι την Τουρκία.
Οι Γερμανοί έδειξαν από τα πρώτα λεπτά πως δεν θα χαριστούν στο Βέλγιο και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 30ο λεπτό. Ο Κρόος εκτέλεσε το

κόρνερ, ο Κεντίρα έκανε το σουτ που κόντραρε σε σώματα και ο Εζίλ με 2η προσπάθεια έκανε το 1-0. Τα «πάντσερ» τελείωσαν το Βέλγιο μέσα σε δύο λεπτά καθώς στο 32' ο Σίρλε έκανε το 2-0. Ο Εζίλ με τον Γκόμεζ βγήκαν στην κόντρα, τελικός αποδέκτης ήταν ο Σίρλε ο οποίος τελείωσε ιδανικά τη φάση. Οι Γερμανοί έφτασαν κοντά στο 3-0 στο 45ο λεπτό, με τον Γκόμεζ όμως να αστοχεί από καλή θέση.
Οι Γερμανοί μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη και μόλις στο 48' έκαναν το 3-0 με τον Γκόμεζ, μετά από ασίστ του Μεσούτ Εζίλ. Το μόνο που κατάφεραν οι Βέλγοι ήταν να μειώσουν με τον Φελαϊνί στο 86ο λεπτό.
ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Μερτεζάκερ, Χούμελς, Λαμ (84' Γκουντογκάν), Χέβεντες, Κεντίρα, Σίρλε, Εζίλ, Κρόος, Μίλερ (71' Ρόις), Γκόμεζ (76' Κακάου).
ΒΕΛΓΙΟ: Μινολέ, Σιμάν, Λόμπερτς, Κομπανί, Φερτόνγκρν, Σίμονς, Φελαϊνί, Βίτσελ, Ογκουνγίμι (46' Λουκάκου), Αζάρ, Ντεμπελέ (65' Μέρτενς).


ΤΟΥΡΚΙΑ- ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ: 1-0
Γήπεδο: Τουρκ Τέλεκομ Αρίνα
Τη νίκη που χρειαζόταν πέτυχε η Τουρκία με 1-0 κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν και σε συνδυασμό με την ήττα του Βελγίου πήρε τη 2η θέση.
Μονόλογος της Τουρκίας στο πρώτο μέρος με του παίκτες του Χίντινγκ να σφυροκοπούν τον Αγκάγιεφ. Ωστόσο ο γκολκίπερ του Αζερμπαϊτζάν στάθηκε όρθιος και κράτησε το μηδέν στην εστία σε πάμπολλες φάσεις. Κύριοι εκφραστές των επιθέσεων της Τουρκίας οι Χαμίτ Άλτιντοπ και Μπουράκ Γιλμάζ.
Οι Τούρκοι συνέχισαν την ασφυκτική πίεση στο 2ο μέρος και έφτασαν στο γκολ στο 60ο λεπτό με τον Μπουράκ Γιλμάζ. Οι Τούρκοι θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα γκολ στη συνέχεια, αλλά και το ένα γκολ τους ήταν αρκετά.
ΤΟΥΡΚΙΑ: Μπολάτ, Μπαλτά, Ζαν, Εμρέ, Χαμίτ Άλτιντοπ, Τουράν, Τοπάλ, Γιλμάζ (88' Μπουλούτ), Καζίμ (58' Ινάν), Σαμπρί, Κορκμάζ.
ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ: Αγκάγιεφ, Σουκούροφ, Τσερτογκάνοφ, Σούμπασιτς, Χουσεΐνοφ, Ρασάντ Φ. Σαντίγκοφ, Αμπίτσοφ, Ναντίροφ, Μπουντάκ (90+3' Αμιργουλίγεφ), Λεβίν, Ισμαΐλοφ (46' Μαμάντοφ, 85' Ισάεφ).

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ- ΑΥΣΤΡΙΑ: 0-0
Γήπεδο: Άστανα Αρένα
Στο 0-0 έμειναν Καζακστάν και Αυστρία μετά από ένα πολύ μέτριο και αδιάφορο ματς.
Μέτριο πρώτο μέρος καθώς και οι δύο ομάδες ήταν αδιάφορες. Οι Αυστριακοί απείλησαν στα πρώτα λεπτά με τον Εκρέμ Νταγκ, ενώ στο 45ο λεπτό ο Αλάμπα έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει το 0-1, καθώς αστόχησε από καλή θέση.
Κακό ματς και στην επανάληψη με τις δύο ομάδες να κάνουν αγγαρεία. Οι Αυστριακοί είχαν κάποιες καλές στιγμές αλλά μέχρι εκεί.
ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ: Σιντελνίκοφ, Κίροφ, Μουχτάροφ, Γκούρμαν (77' Γεφτσινγκέγιεφ), Νουρνταουλέτοφ, Σμίντγκαλ, Καϊρούλιν, Νουργκαλίγεφ (46' Μουζίκοφ), Γκριντίν, Οσταπένκο,

Keywords
Τυχαία Θέματα