Δεν ήταν αρκετό…

21:55 11/10/2011 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2012
6ος ΟΜΙΛΟΣ- 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΡΟΑΤΙΑ- ΛΕΤΟΝΙΑ: 2-0
Γήπεδο: Καντρίντα
Η Κροατία έκανε αυτό που έπρεπε, κέρδισε με 2-0 τη Λετονία ωστόσο δεν μπόρεσε να πάρει την πρωτιά του ομίλου. Οι Κροάτες κρατούσαν την απ' ευθείας πρόκριση μέχρι το 79ο λεπτό, όταν και ο Φωτάκης έφερε το ματς στα ίσια με τη Λετονία.
Οι Κροάτες άσκησαν έντονη πίεση στο πρώτο μέρος

κι έχασαν ένα τσουβάλι ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Βάνινς. Οι παίκτες του Σλάβεν Μπίλιτς έπεσαν πάνω σε ένα πολύ καλό Βάνινς και δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Σημαντικότερη φάση για τους Κροάτες το σουτ του Σρνα στο 26ο λεπτό, το οποίο απομάκρυνε ο Βάνινς.
Οι Λετονοί έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 50ο λεπτό με τον Βισνιακόφς, ο οποίος με άδειο τέρμα κατάφερε να αστοχήσει. Οι Κροάτες πίεσαν στη συνέχεια κι έφτασαν στο γκολ στο 6ο λεπτό με τον Πέρισιτς. Από εκεί και πέρα οι Λετονοί «έσπασαν» και ο Μάντζουκιτς στο 73ο λεπτό έκανε το τελικό 2-0.
ΚΡΟΑΤΙΑ: Πλετίκοσα, Στρίνιτς, Σίμουνιτς, Λόβρεν, Τσόρλουκα (34' Βίντα), Ράκιτιτς, Μόντριτς, Σρνα, Μαντζούκιτς (84' Γέλαβιτς), Κράνιτσαρ (66' Πέρισιτς), Εντουάρντο.
ΛΕΤΟΝΙΑ: Βάνινς, Κλάβα, Μίχαντζουκς, Ιβάνοφς, Λάιζανς, Κάουνα, Βισνιακόφς (88' Ρούμπινς), Ρούγκινς (81' Ταράσοφς), Γκορκς, Ρούντνεφς, Περεπλότκινς (72' Γκάουρακς).


ΜΑΛΤΑ- ΙΣΡΑΗΛ: 0-2
Γήπεδο: Τα' Κάλι
Σε ένα από τα πιο αδιάφορα ματς της βραδιάς, το Ισραήλ κέρδισε με 2-0 τη Μάλτα και έφυγε με ψηλά το κεφάλι από τα προκριματικά.
Μόλις 11 λεπτά κατάφερε να αντισταθεί η Μάλτα, καθώς ο Ρεφαέλοφ άνοιξε το σκορ για το Ισραήλ σε αυτό το λεπτό.
Οι Ισραηλινοί είχαν πολλές φάσεις στη συνέχεα και πέτυχαν το 2-0 στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Γκέρσον.
ΜΑΛΤΑ: Χογκ, Μάμο, Σαρουάνα (82' Μποργκ), Σκιμπέρα, Άγκιους, Ρ. Φένεχ, Μπρίφα, Μίφσουντ, Π. Φένεχ (64' Ερέρα), Χάτσινσον, Γουντς (81' Καραούνα).
ΙΣΡΑΗΛ: Αουάτ, Μπόνταρφ (57' Βερμούθ), Γκέρσον, Νάτσο, Ρεφαέλοφ (50' Κοέν), Μπουζάλιο, Μπιτόν, Τβάθα, Χεμέντ, Σαχάρ (78' Μπεν Σαχάρ), Γκολάσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα