Σπυρόπουλος: Τίποτα δεν θα μας χαριστεί

10:02 9/9/2012 - Πηγή: AEK365

Η Εθνική Ελλάδας αν είναι αυτή που πρέπει τότε δεν έχει να φοβηθεί τίποτα στην πορεία προς την τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας όπως υποστήριξε ο Νίκος Σπυρόπουλος ο οποίος όμως φρόντισε να υπενθυμίσει πως δεν θα χαριστεί τίποτα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στην διάρκεια των προκριματικών.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "GOAL NEWS", ο διεθνής μπακ τόνισε: "Τίποτα δεν είναι εύκολο σε μια προκριματική φάση και κανείς δεν θα μας χαριστεί. Έχουμε τον τίτλο του

φαβορί αλλά αυτά τα πράγματα αποδεικνύονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο".
Για την ισοπαλία στην αναμέτρηση της Σλοβακίας με την Λιθουανία, ο Σπυρόπουλος δήλωσε: "Είναι θετικό το γεγονός πως δεν κέρδισαν οι Σλοβάκοι. Πάντως εμάς δεν μας απασχολεί τι κάνουν οι αντίπαλοι, αλλά τι κάνουμε εμείς. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα".
Όσο για το γκολ που πέτυχε στην Λετονία δήλωσε: "Είμαι χαρούμενος που σκόραρα και καταφέραμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Αφιερώνω αυτό το γκολ στην οικογένεια μου. Μακάρι να σημειώνω γκολ σε κάθε πρεμιέρα και στο τέλος η ομάδα να προκρίνεται".
Για το προσεχές παιχνίδι με την Λιθουανία, ο Σπυρόπουλος τόνισε: "Ξεκινήσαμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας και τώρα θέλουμε την νίκη κόντρα στην Λιθουανία για να πετύχουμε το 2Χ2 που ήταν και ο αρχικός μας στόχος".

Keywords
Τυχαία Θέματα