Σπυρόπουλος: Ήθελα να μείνω και αυτό έγινε

11:07 9/7/2012 - Πηγή: AEK365

Παίκτης του Παναθηναϊκού για ένα ακόμα χρόνο θα παραμείνει ο Νίκος Σπυρόπουλος με τον διεθνή μπακ να ανανεώνει το συμβόλαιο του και να υπογραμμίζει πως αυτό που ήθελε, δηλαδή να μείνει, τελικά έγινε.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σπυρόπουλος στην εφημερίδα "Sportday"
- Πώς αισθάνεσαι που έμεινες τελικά στο Παναθηναϊκό;
"Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιο μου με τον Παναθηναϊκό. Ευχαριστώ την διοίκηση και τον κ. Φερέιρα

και θα δώσω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της σε αυτό το νέο ξεκίνημα".
- Η επιθυμία του Φερέιρα να παραμείνεις έπαιξε ρόλο στην απόφασή σου, παρά τη μείωση;
"Είχα πει στην διάρκεια της περασμένης σεζόν ότι θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό ανεξαρτήτως τι θα πει ο προπονητής, όποιος και αν ήταν. Τότε δεν γνώριζα την επιλογή του Φερέιρα. Σίγουρα είναι ευχάριστο το ότι ήθελε να με κρατήσει στην ομάδα. Εγώ πάντως ήθελα να μείνω και αυτό έγινε".
- Έχεις ζήσει την παλιά εποχή στον Παναθηναϊκό, τον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό, αυτόν που είχε κι έχει οικονομικά προβλήματα και τώρα θα βιώσεις μία νέα προσπάθεια από τη διοίκηση... Ένα σχόλιο;
"Το νέο εγχείρημα που επιχειρείται είναι δύσκολο. Οι άνθρωποι που το εμπνεύστηκαν όμως, πέτυχαν πολλά σε μικρό χρονικό διάστημα. Είναι ενθαρρυντικό για το μέλλον όσα έχουν κάνει μέχρι στιγμής".
- Για σένα και τη νέα προσπάθεια τι θα ήθελες να πεις στον κόσμο;
"Γνωρίζει ο κόσμος ότι πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Όσο για την νέα προσπάθεια, βασίζεται στην βοήθεια του κόσμου. Ελπίζω να σταθώ δίπλα στην διοίκηση και στην ομάδα όλη την χρονιά. Δεν χρειάζονται πολλές υποσχέσεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα