Σπανούλης: «Έγραψε ιστορία ο Ολυμπιακός»

17:13 16/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο αρχηγός των Πειραιωτών μίλησε στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι τους στο Youtube για το... μυστικό της επιτυχίας: «Όπως το είπες, είμαστε ομάδα. Εάν δεν είσαι ομάδα δεν πρόκειται να κερδίσεις τίποτα όσο καλούς παίκτες κι αν έχεις, όσα λεφτά και αν ξοδέψεις. Πάνω από όλα πρέπει να είσαι ομάδα. Να υπάρχει σεβασμός, να υπάρχει χημεία, να υπάρχει συνεργασία, όλα αυτά τα πράγματα που συνθέτουν μια μεγάλη ομάδα και ο Ολυμπιακός τα τελευταία

δύο χρόνια πραγματικά είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Πιστεύω πως έγραψε ιστορία, άφησε εποχή». Είπε ακόμα...

Για την κακή απόδοσή του στο πρώτο ημίχρονο του τελικού με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη μεταμόρφωσή του στο δεύτερο μέρος: «Δεν ήμουν καλός στο πρώτο ημίχρονο, δεν βοήθησα την ομάδα μου, προσπάθησα να κάνω αλλαγές στο μυαλό μου, να καταλάβω και να φέρω στο μυαλό μου πώς με έπαιξε η Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο ημίχρονο και να κάνω αυτές τις αλλαγές που έπρεπε για να είμαι χρήσιμος για την ομάδα μου. Καθ' όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου προσπαθούσα να εμψυχώσω τους συμπαίκτες μου, που πραγματικά έκαναν καταπληκτική δουλειά στο γήπεδο, και ταυτόχρονα σκεφτόμουν πώς μπορώ να βοηθήσω γιατί πραγματικά η ομάδα με είχε ανάγκη στο δεύτερο ημίχρονο».

Για τον τίτλο του MVP του Final Four του Λονδίνου, που είναι ο τρίτος στην καριέρα του: «Είναι πολύ τιμητικό, σίγουρα με γεμίζει υπερηφάνεια, αλλά πραγματικά αν η ομάδα δεν κέρδιζε, χωρίς να έχω τόσο καλούς συμπαίκτες, προπονητές, σωστή διοίκηση, κόσμο να βοηθάει και όλους αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από την ομάδα, φροντιστές, γιατρούς, φυσιοθεραπευτές, γραφείο Τύπου, πράκτορες, δεν θα γινόταν τίποτα τώρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα