Σπάει τα κοντέρ η Ισπανία

22:32 11/9/2012 - Πηγή: AEK365

9ος ΟΜΙΛΟΣ- 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΕΩΡΓΙΑ- ΙΣΠΑΝΙΑ: 0-1
Γήπεδο: Μπόρις Παϊχάντζε
Την ευκαιρία να γράψει ιστορία έχασε η Γεωργία, καθώς αν είχε κρατήσει το 0-0 ως το τέλος, θα ήταν η πρώτη ομάδα μετά από τις 08/09/07, που θα είχε καταφέρει να αποσπάσει έστω και βαθμό σε προκριματική φάση από την Ισπανία. Ωστόσο ο Σολδάδο είχε άλλη άποψη και με γκολ στο 86ο λεπτό

έδωσε τη νίκη στους Ισπανούς και διεύρυνε το σερί της ομάδας του στις 23 νίκες. Τελευταία ομάδα που πήρε έστω και ισοπαλία από τους «φουριας ρόχας» η Ισλανδία το 2007!
Η Ισπανία όπως πάντα επέβαλε από τα πρώτα λεπτά τον ρυθμό της και στο 11' ο Ράμος έπιασε κεφαλιά μετά από κόρνερ, αλά ο Λορία απέκρουσε εντυπωσιακά.
Στο 19ο λεπτό, ο Τσάβι έβγαλε τη σέντρα, ο Σολδάδο έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 28ο λεπτό ο Σίλβα έπιασε το σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Λορία.
Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και η Ισπανία απείλησε ξανά στο 44' με το σουτ του Τσάβι που απομακρύνθηκε από τον Λορία.
Ο γκολκίπερ της Γεωργίας κράτησε όρθια την ομάδα του και στο επόμενο λεπτό, καθώς είπε όχι σε κεφαλιά του Σολδάδο.
Στο 55ο λεπτό οι Γεωργιανοί είχαν δοκάρι με τον Αμισουλασβίλι, ενώ στο 68' το σουτ του Άλμπα πέρασε λίγο άουτ.
Όλα έδειχναν πως η Ισπανία θα παραπατούσε μέσα στη Γεωργία, αλλά στο 86ο λεπτό ο Σολδάδο μετά από σέντρα του Πέδρο, έκανε από κοντά το τελικό 1-0.
ΓΕΩΡΓΙΑ: Λορία (73' Κβασκβάντζε), Λομπιανίντζε, Κάσια, Κβιρκβέλια, Κιζανισβίλι, Αμισουλασβίλι, Νταουσβίλι, Ταργκαμάντζε (64' Ντζαλαμίντζε), Κανκάβα, Οκριασβίλι, Μκεντλίντζε (79' Σιρμπιλίντζε).
ΙΣΠΑΝΙΑ: Κασίγιας, Αρμπελόα (80' Σεσκ), Πικέ, Ράμος, Άλμπα, Μπούσκετς (57' Πέδρο), Αλόνσο, Τσάβι, Ινιέστα Σίλβα (64' Καθόρλα), Σολδάδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα