Σουάρες: «Τώρα έμαθα και τον Μήτρογλου»

11:44 6/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ματίας Σουάρες της Άντερλεχτ ήξερε ήδη τον Χαβιέρ Σαβιόλα, αλλά πλέον δηλώνει ότι ξέρει καλά και το όνομα Κώστας Μήτρογλου.

Ο επιθετικός των Βέλγων είδε τον...ομόλογό του στον Ολυμπιακό να σκοράρει τρεις φορές μέσα στο «Κονστάντ Βάντεν Στοκ» και μιλώντας στη «Real News» την Κυριακή, χαρακτήρισε εκπληκτική την απόδοση του «ερυθρόλευκου» στράικερ.

Ο Σουάρες τόνισε επίσης ότι η Άντερλεχτ ήταν καλύτερη από τους «ερυθρόλευκους», αλλά πλήρωσε ακριβά

τα λάθη της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Σουάρες:

Για το παιχνίδι της Τετάρτης ανάμεσα στην Άντερλεχτ και τον Ολυμπιακό:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε καλά, αλλά χάσαμε με 3-0. Αυτή είναι η διαφορά του βελγικού πρωταθλήματος με το Champions League. Το Champions League είναι μία διοργάνωση στην οποία τα λάθη στοιχίζουν. Ήταν ένα δύσκολο ματς που μας πόνεσε πολύ».

Για τους παίκτες που ξεχώρισε από τους Πειραιώτες:

«Ο Ολυμπιακός έχει καλούς παίκτες και σπουδαίους επιθετικούς. Ειλικρινά ήταν απίστευτος ο παίκτης (Μήτρογλου) που έβαλε τα τρία γκολ. Υπάρχει και ο Σαβιόλα, φυσικά. Και οι δύο είναι παίκτες παγκοσμίου επιπέδου».

Για την παρουσία του Σαβιόλα και τον. γνωστό πλέον σε εκείνον Μήτρογλου:

«Ο Σαβιόλα είναι για μένα πρότυπο. Όταν ήμουν μικρός τον ήξερα, τον θαύμαζα και τον θεωρούσα είδωλο. Τον παρακολουθούσα πάντα και έλεγα ότι θέλω να του μοιάσω. Τι να πει κάποιος για τον Σαβιόλα; Έχει παίξει στην Μπαρτσελόνα, στη Ρεάλ και σε πολλές άλλες ομάδες και έχει καταφέρει σπουδαία πράγματα. Από εδώ και στο εξής, πάντως, θα ξέρω και θα θυμάμαι και τον Μήτρογλου, ο οποίος ήταν εκπληκτικός».

Keywords
Τυχαία Θέματα