Αυτοί βάζουν λεφτά για το Ναό

10:44 6/10/2013 - Πηγή: AEK365

Κοντά στα 70 εκατ. ευρώ αναμένεται να κοστίσει η κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εδώ και καιρό έχει γίνει και ο οικονομικός προγραμματισμός σχετικά με την κάλυψη του ποσού. Τα 20 εκατ. ευρώ θα καλυφθούν από την Περιφέρεια Αττικής, ενώ από εκεί και πέρα αρκετός κόσμος θα συνδράμει οικονομικά. Συγκεκριμένα από 2,5 εκατ.

ευρώ έχουν συμφωνήσει να βάλουν οι Πέτρος Παππάς και Πόλυς Χατζηιωάννου, ενώ μεταξύ άλλων οι εφοπλιστές Γιώργος Δαλακούρας, Δημήτρης Στεφάνου και ο δικηγόρος, πρώην υπουργός Βασίλης Σαραντίτης θα προσφέρουν από κοινοί 3-4 εκατ. ευρώ σύμφωνα με δημοσίευμα τη «Real».

Φυσικά ένα πολύ σημαντικό μέρος των εσόδων θα προέρχεται και από τη βασική χορηγία του γηπέδου με μία εταιρεία-κολοσσό, η οποία θα δώσει και το όνομά της στο γήπεδο. Συγκεκριμένα ο «Τίγρης» προσδοκά 20-25 εκατ. ευρώ από τη συγκεκριμένη συμφωνία, ενώ ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό θα προέρχεται από το 50% των εισιτηρίων διαρκείας της ερχόμενης διετίας.
Τα περισσότερα χρήματα από τους επιφανείς ΑΕΚτζήδες που θα συνδράμουν για το έργο θα βάλει φυσικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό το ακριβές νούμερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα