«Σουάρες, τα δόντια σου είναι οφσάιντ»

16:04 13/3/2014 - Πηγή: AEK365

Βρετανική ιστοσελίδα πραγματοποίησε ψηφοφορία και παρουσίασε τα δέκα πιο ευρηματικά συνθήματα που ακούστηκαν την τελευταία δεκαετία στα βρετανικά γήπεδα.
Ακολουθεί το Top-10
1. «His name is Rio and he watches from the stand».
«Το όνομά του είναι Ρίο και παρακολουθεί από την εξέδρα». Το τραγούδησαν οι φίλοι της Γουέστ Χαμ στον ρυθμό του «Rio» των Duran Duran, πριν μερικά

χρόνια, όταν ο πρώην παίκτης τους και νυν μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε τιμωρηθεί με αποκλεισμό επειδή δεν έδωσε το παρών σε τεστ αντιντόπινγκ.
2. «When you're sat in row Z, and the ball hits your head, that's Zamora, that's Zamora».
«Όταν κάθεσαι στη σειρά Ζ και η μπάλα σε χτυπά στο κεφάλι, αυτός είναι ο Ζαμόρα». Οι φίλοι της Φούλαμ υμνούν την...ευστοχία του επιθετικού Μπόμπι Ζαμόρα στον ρυθμό του «That's Amore» του Ντιν Μάρτιν.
3. «You should have stayed on the telly».
«Έπρεπε να μείνεις στην τηλεόραση». Το είπαν οι φίλοι της Νιούκαστλ στον Άλαν Σίρερ όταν απαρνήθηκε το πόστο του τηλεσχολιαστή για να γίνει προπονητής της ομάδας, αλλά δεν κατάφερε να τη σώσει από τον υποβιβασμό.
4. «He's fast, he's red, he talks like Father Ted, Robbie Keane».
«Είναι γρήγορος, είναι ''κόκκινος'', μιλάει σαν τον ''Father Ted''», τραγούδησαν κάποτε οι οπαδοί της Λίβερπουλ για τον Ρόμπι Κιν. Ο «Father Ted» είναι ο πρωταγωνιστής ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς ιρλανδικής παραγωγής.
5. «Your teeth are offside, your teeth are offside, Luis Suarez, your teeth are offside».
«Λουίς Σουάρες, τα δόντια σου είναι οφσάιντ», τραγουδούν στον Ουρουγουανό στράικερ της Λίβερπουλ οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λόγω της περίεργης οδοντοστοιχίας του.
6. «Deep fry yer pizzas, we're gonna deep fry yer pizzas».
«Θα καταψύξουμε τις πίτσες σας», απείλησαν Σκωτσέζοι οπαδοί τους Ιταλούς σε προκριματικό Μουντιάλ ανάμεσα στις δύο ομάδες τον Μάρτιο του 2007.
7. «Chelsea, wherever you may be, keep your wife from John Terry».
«Τσέλσι όπου και να είσαι, κράτα μακριά τη γυναίκα σου από τον Τζον Τέρι». Οι οπαδοί της Τσέλσι δηλώνουν ...περήφανοι για τον αρχηγό τους, μετά τη δημοσιοποίηση της παράνομης σχέσης του με την σύντροφο του συμπαίκτη του Γουέιν Μπριτζ!
8. «John Carew, Carew. He likes a lap-dance or two. He might even pay for you. John Carew, Carew».
Ο Νορβηγός επιθετικός Τζον Κάριου είχε «συλληφθεί» να επισκέπτεται στριπτιτζάδικο μία μέρα πριν από ευρωπαϊκό ματς της Άστον Βίλα. Οι οπαδοί της τελευταίας το είδαν με χιούμορ πάντως και έτσι τραγούδησαν στο ρυθμό του «Que Sera Sera» πως ο Κάριου όχι μόνο αρέσκεται σε τέτοιες επισκέψεις, αλλά μπορεί να σε ...κεράσει και έναν χορό αν τον πετύχεις στο κέφι!
9. «Fat Eddie Murphy, you're just a fat Eddie Murphy».
«Είσαι απλά ένας χοντρός Έντι Μέρφι», χλεύαζαν κάποτε οι οπαδοί της Νιούκαστλ τον παλιό στράικερ της Τσέλσι Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ.
10. «You only live round the corner».
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει «κατηγορηθεί» αρκετές φορές πως οι περισσότεροι οπαδοί της δεν προέρχονται από το Μάντσεστερ αλλά από το Λονδίνο. Οι φίλοι της Φούλαμ συμμετέχουν στην καζούρα, υπενθυμίζοντας στους φιλοξενούμενους οπαδούς της Γιουνάιτεντ στο «Κρέιβεν Κότατζ» ότι ουσιαστικά πήγαν στο γήπεδο με τα πόδια...

Keywords
Τυχαία Θέματα