Ρομάριο: Γιος σκύλας ο Μπλάτερ!

15:27 13/3/2014 - Πηγή: AEK365

Τα "πυρά" του Ρομάριο δέχτηκαν ο πρόεδρος της FIFA, Ζεπ Μπλάτερ, και ο γενικός γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Ζερόμ Βάλκε, με τον Βραζιλιάνο παλαίμαχο επιθετικό να χρησιμοποιεί απίστευτους χαρακτηρισμούς για τους δυο άντρες. Σημειώνεται πως πριν λίγο καιρό ο Βάλκε είχε χαρακτηρίσει τον Ρομάριο ως το "χειρότερο άτομο στον κόσμο".
Σε δηλώσεις του ο νυν βουλευτής Ρομάριο τόνισε: "Ο Βάλκε είναι ένας από τους

μεγαλύτερους απατεώνες στην ιστορία του παγκόσμιου αθλητισμού. Εκβιάζει μαζί με τον πρόεδρο της FIFA, ο οποίος είναι ληστής, διεφθαρμένος και γιος σκύλας. Λυπάμαι για την έκφραση, αλλά με αυτούς τους ανθρώπους έχουμε να κάνουμε".
Στην συνέχεια ο Ρομάριο επανέλαβε πως το Μουντιάλ δεν θα ωφελήσει σε τίποτα την πατρίδα του, την Βραζιλία: "Έχουμε ξοδέψει ένα παράλογο ποσό για το Μουντιάλ και τα πράγματα θα χειροτερέψουν. Δυστυχώς, έχουμε πολλούς κλέφτες στην Βραζιλία. Στο γήπεδο πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα για να νικήσει, αλλά εκτός γηπέδου είμαστε ήδη χαμένοι και είναι κάτι που δεν μπορεί να κρυφτεί. Οι βραζιλιάνικες Αρχές δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να εμπιστευτούν τον Βάλκε υπογράφοντας συμφωνία για το Μουντιάλ. Να είστε σίγουροι ότι θα παρακολουθώ από κοντά τα έξοδα που γίνονται για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν θα εμπιστευόμουν στον Βάλκε ούτε 10 ρεάλ για να μου αγοράσει ψωμί και γάλα".

Keywords
Τυχαία Θέματα