Σουάρες: Έχασα την ισορροπία μου, δεν τον δάγκωσα

17:38 28/6/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Λουίς Σουάρες απολογήθηκε στην Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA για την περιβόητη φάση με τον Τζόρτζιο Κιελίνι και ισχυρίστηκε πως δεν δάγκωσε τον Ιταλό αμυντικό, απλά έχασε την ισορροπία του.
Η απολογία του Ουρουγουανού επιθετικού δόθηκε στη δημοσιότητα με τον παίκτη της Λίβερπουλ να υποστηρίζει το εξής: "Σε καμία περίπτωση δεν συνέβη όπως το περιγράφετε. Δεν ήταν δάγκωμα, ούτε καν προσπάθεια για δάγκωμα. Εκείνη τη στιγμή της φάσης έχασα την ισορροπία μου και μη έχοντας σταθερότητα, έπεσα στον ώμο του

αντιπάλου μου. Τότε χτύπησα το πρόσωπο μου πάνω του, με συνέπεια να έχω μια μελανιά στο μάγουλο μου και έναν δυνατό πόνο στα δόντια".
Η FIFA δεν πείστηκε από τις εξηγήσεις του Λουίς Σουάρες και τον τιμώρησε με τετράμηνο αποκλεισμό από κάθε αθλητική δραστηριότητα και με αποκλεισμό εννέα αγωνιστικών από την Εθνική Ουρουγουάης.
Παράλληλα, εξηγήσεις έδωσε και ο διαιτητής του Ιταλία-Ουρουγουάη, ο Μεξικανός Μάρκο Ροδρίγκες, επειδή δεν υπέπεσε στην αντίληψη του η φάση, με τον διαιτητή να υποστηρίζει πως "η μπάλα βρισκόταν σε άλλο σημείο και δεν είχα την προσοχή μου σε αυτούς τους δυο παίκτες".

Keywords
Τυχαία Θέματα