Σώθηκε από του χάρου τα δόντια η Μίλαν

23:54 23/9/2014 - Πηγή: AEK365

SERIE A'-4η ΑΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΜΠΟΛΙ-ΜΙΛΑΝ: 2-2
Γήπεδο: Κάρλο Καστελάνι

Μπορεί να έμεινε νωρίς με δύο γκολ πίσω από την Έμπολι, ωστόσο η Μίλαν κατά΄φερε να ισοφαρίσει για να αποσπάσει την ισοπαλία με 2-2.

Το βαθμό της ισοπαλίας κατάφερε να αποσπάσει η Μίλαν στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με την Έμπολι. Οι «ροσονέρι» πλήρωσαν το κακό τους ξεκίνημα, όταν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 από την αντίπαλό τους.

Ο Τονέλι μόλις στο 13' άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με τον Πουτσιαρέλι στο 22' να κάνει το 2-0 και να βάζει δύσκολα στους Λομβαρδούς. Στο ντεμπούτο του όμως, ο Φερνάντο Τόρες με εντυπωσιακή κεφαλιά στο 43' μείωσε σε 2-1.

Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από σουτ του Χόντα στο 58'. Οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 86' λόγω αποβολής του Βαλντιφιόρι, χωρίς όμως αυτό να τους στοιχίσει, κρατώντας το ισόπαλο 2-2 έως τέλους.

ΕΜΠΟΛΙ: Σέπε, Λαουρίνι (69' Χισάι), Τονέλι, Ρουγκάνι, Σίλβα Ντουάρτε, Βαλντιφιόρι, Βεσίνο, Βέρντι, Γκρότσε, Ταβάνο (64' Μακαρόνε), Πουτσιαρέλι (76' Ζιελίνσκι).

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε, Ζαπάτα, Μπονέρα, Ντε Σίλιο, Φαν Γκίνκελ (31' Μποναβεντούρα), Ντε Γιονγκ, Μουντάρι (46' Πόλι), Χόντα, Τόρες (81' Πατσίνι), Μενέζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα