Σόρμπο: Αποτυχημένοι και ζώα οι διαδηλωτές στο Φέργκιουσον

11:45 23/8/2014 - Πηγή: AEK365

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν τα όσα έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook ο τηλεοπτικός Ηρακλής Κέβιν Σόρμπο, ο οποίος αποκάλεσε τους διαδηλωτές στο Φέργκιουσον «ζώα» και «αποτυχημένους».

Ο Σόρμπο συζητώντας στο Facebook τα γεγονότα στο Φέργκιουσον

που ακολούθησαν της δολοφονία του 18χρονου Αφροαμερικάνου Μάικλ Μπράουν από τον λευκό αστυνομικό Ντάρεν Γουίλσον κατηγόρησε τους διαδηλωτές ότι τα κίνητρά τους είναι υστερόβουλα.

«Οι διαδηλώσεις στο Φέργκιουσον έχουν πολύ μικρή σχέση με τη δολοφονία του νεαρού άντρα. Είναι μια δικαιολογία για να βγάλουν τον πραγματικό τους εαυτό οι διαδηλωτές που είναι να είναι αποτυχημένοι και ζώα. Ξεχείλισε η απογοήτευση που συσσωρεύτηκε όλα τα χρόνια που δεν προσπαθούσαν για τίποτα, αλλά κατηγορούσαν όλους τους άλλους για τις αποτυχίες τους. Είναι πάντα λάθος κάποιου άλλου όταν τα παρατάς. Ελπίζω αυτό να είναι μια υπενθύμιση για τους Αφροαμερικανούς (πάντα πίστευα ότι όλοι είμαστε απλώς Αμερικάνοι, αλλά τελοσπάντων) ότι ο Πρόεδρός τους που ψήφισαν έκανε μόνο χειρότερα τα πράγματα γι' αυτούς, όχι καλύτερα», έγραψε ο Σόρμπο ο οποίος είναι γνωστός Ρεπουμπλικάνος.

Επίσης, κατηγορεί τα μίντια παραφράζοντας ένα άρθρο της Αλίσια Κόλον για το Jewish World Review, ως πόρνες που θέλουν μόνο να προβάλουν τα νέα με τέτοιο τρόπο που θα αντανακλούν τη δική τους ιδεολογία, ενώ δεν ξέρουν καθόλου τι συμβαίνει στο εσωτερικό μιας πόλης, όπως το Φέργκιουσον.

Keywords
Τυχαία Θέματα