Σοκαρισμένος ο Χένες με Μπρένο

10:37 28/7/2012 - Πηγή: AEK365

Στην Βραζιλία θα εκδοθεί ο Μπρένο μετά την καταδίκη του σε ποινή φυλάκισης 3 ετών και 9 μηνών χωρίς αναστολή για την φωτιά που έβαλε ο ίδιος στο σπίτι του στο Μόναχο με τον Ούλι Χένες να μην κρύβει πως σοκαρίστηκε στο άκουσμα της απόφασης για τον πρώην παίκτη της Μπάγερν Μονάχου.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου τόνισε: "Ξέρω ότι είναι τελείως διαφορετικό για έναν εγκληματία να επανέλθει από ένα τέτοιο γεγονός και διαφορετικό για έναν ποδοσφαιριστή που το μόνο που ξέρει είναι να παίζει ποδόσφαιρο. Το έγκλημα του που, κατά την άποψη μου,

δεν έχει αποδειχθεί, του παίρνει όλη την παιδική ζωή του πίσω. Η απόφαση είναι πολύ σκληρή και αυτή μπορεί να επηρεάσει όλη του την ζωή, αυτό είναι το σοβαρό θέμα εδώ. Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι το παιδί θα πάει στην φυλακή για τόσο διάστημα. Η απόφαση είναι πολύ βιαστική και για εμένα αποτέλεσε ένα σοκ".
Όσο για την οικογένεια του Μπρένο που εξακολουθεί να ζει στην Γερμανία, ο Ούλι Χένες δήλωσε: "Η γυναίκα του ζει στην Γερμανία προς το παρόν και οι άνθρωποι της θα συνεχίσουν να βοηθάνε την οικογένεια της. Οποτεδήποτε θα έχει πρόβλημα που μπορούμε να το λύσουμε, θα το κάνουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα