Σοκ και δέος… (VIDEO)

17:30 24/11/2013 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΑΡΝΤΙΦ- ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: 2-2
Γήπεδο: Καρντιφ Σίτι Στάντιουμ

Στοπ στο νικηφόρο σερί της Γιουνάιτεντ έβαλε η Κάρντιφ που απέσπασε ισοπαλία 2-2 με αποτέλεσμα οι «κόκκινοι διάβολοι» να χάσουν κι άλλο έδαφος.

Πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο, ξεκίνησαν οι... φωνές! Κι αυτό διότι ο Ρούνεϊ χτύπησε τον Μουτς, όμως αντί να δει την κόκκινη κάρτα, αντίκρισε την κίτρινη και παρέμεινε κανονικά στον αγωνιστικό χώρο. Στο 15ο λεπτό ο Βαλέντσια έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Ρούνεϊ με όμορφη ενέργεια και σουτ από την περιοχή άνοιξε το σκορ.

Στο 19' ο Μάρσαλ πραγματοποίησε τεράστια επέμβαση σε πλασέ του Φελαϊνί από κοντά και στο 33' η Κάρντιφ ισοφάρισε. Οι γηπεδούχοι βγήκαν υποδειγματικά στην κόντρα και ο Κάμπελ τελείωσε ιδανικά τη φάση για το 1-1. Στο 36' το σουτ του Κάμπελ έφυγε λίγο άουτ ενώ στο 45' η Γιουνάιτεντ έκανε το 2-1. Ο Ρούνεϊ έβγαλε τη σέντρα και ο Εβρά με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Μάρσαλ.

Στο 52ο λεπτό ο Μάρσαλ πραγματοποίησε εξωπραγματική επέμβαση σε κεφαλιά του Φελαϊνί, ενώ στο 54' ο Μουτς σημάδεψε το δοκάρι του Ντε Χέα. Στο 81ο λεπτό ο Γουέλμπεκ δεν μπόρεσε από ιδανική θέση να κάνει το 3-1 κι έτσι στις καθυστερήσεις ήρθε η ψυχρολουσία καθώς ο Κιμ με κεφαλιά έκανε το 2-2. Στο 90+3'ω ο Ρούνεϊ βρέθηκε απέναντι στον Μάρσαλ αλλά προτίμησε να δώσει στον Γουέλμπκ αντί να τελειώσει τη φάση και το γκολ χάθηκε.

ΚΑΡΝΤΙΦ: Μάρσαλ, Τέιλορ, Κόκερ, Τέρνερ, Κατρίν, Μεδέλ, Γουίτινγχαμ, Μουτς (76' Κιμ), Κάουι, Οντεμβίγκι (65' Νουν), Κάμπελ (84' Κορνέλιους)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Φέρντιναντ, Έβανς, Φελαϊνί, Εβρά, Κλέβερλι, Βαλέντσια, Ρούνεϊ, Γιανουζάι (68' Γουέλμπεκ), Ερνάντες (73' Γκιγκς)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ- ΤΟΤΕΝΑΜ: 6-0
Γήπεδο: Etihad

Η Τότεναμ πήγε στο «Etihad» έχοντας την καλύτερη άμυνα στην Πρέμιερ Λιγκ με 9 γκολ παθητικό και τίποτε δεν προμήνυε την καταιγίδα από γκολ που θα ερχόταν για εκείνη. Μια δαιμονισμένη Σίτι τη διέσυρε με 6-0 και μάλιστα το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις σε ένα ματς που το σκορ άνοιξε στο 14ο δευτερόλεπτο.

Η Σίτι ξεκίνησε ιδανικά στ ματς καθώς άνοιξε το σκορ πολύ πριν από την ολοκλήρωση του 1ου λεπτού! Συγκεκριμένα στην πρώτη φάση του αγώνα, ο Αγκουέρο σούταρε έξω από την περιοχή, ο Γιορίς απέκρουσε ασθενώς και ο Νάβας με πλασέ από πολύ πλάγια άνοιξε το σκορ στο 12ο δευτερόλεπτο. Οι «πολίτες» ήλεγξαν τον ρυθμό από εκεί και πέρα κι έφτασαν και σε δεύτερο γκολ στο 34'. Ο Γιορίς απέκρουσε και πάλι λανθασμένα ένα σουτ του Αγκουέρο και ο Νεγρέδο με δεύτερη προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σε μια φάση που η μπάλα βρήκε και στον Σάντρο. Η Σίτι συνέχισε να πιέζει και στο 41', ο Φερναντίνιο έδωσε κάθετα για τον Νάβας, ο οποίος έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Αγκουέρο από κοντά έγραψε το 3-0.

Η Σίτι δεν πάτησε φρένο ούτε στην επανάληψη και στ 50', οι Τουρέ και Φερναντίνιο έκρυψαν την μπάλα, με τον Αγκουέρο από ευνοϊκή θέση να γράφει το 4-0. Δύο λεπτά αργότερα, το πλασέ του Νασρί σταμάτησε στο δοκάρι της Τότεναμ, αλλά στο 55', ο Νεγρέδο έκανε όμορφη ενέργεια στα όρια της περιοχής και με δυνατό σουτ, έγραψε το 5-0. Στο 73' η κεφαλιά του Νεγρέδο έφυγε μόλις άουτ, όπως και το σουτ του Τουρέ δύο λεπτά αργότερα. Στο 80' η Τότεναμ είχε την ευκαιρία να μειώσει, αλλά ο Παντίλιμον είπε όχι σε σουτ του Αντεμπαγιόρ, ενώ στο 82' ο Φερναντίνιο δεν μπόρεσε από ιδανική θέση να σκοράρει. Το τελικό 6-0 έκανε στις καθυστερήσεις ο Νάβας με κοντινό πλασέ μετά από μπαλιά.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Παντίλιμον, Ζαμπαλέτα, Ντεμικέλις, Νάστασιτς (46' Λέσκοτ), Κλισί, Νάβας, Φερναντίνιο, Γιάγια Τουρέ, Νασρί (77' Μίλνερ), Νεγρέδο, Αγκουέρο (69' Γκαρθία)

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Γουόκερ, Ντόουσον, Καμπούλ, Βερτόνχεν, Παουλίνιο (61' Ντεμπελέ), Σάντρο, Λένον, Χόλτμπι (46' Αντεμπαγιόρ), Λαμέλα, Σολδάδο (61' Σίγκουρντσον)

Keywords
Τυχαία Θέματα