Σνόμπαρε την απονομή ο Κόβαλ (VIDEO)

22:43 15/8/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Γιοάν Κοβάλ παρέλαβε με... βαριά καρδιά το χρυσό μετάλλιο στα 3.000μ στιπλ, ενώ απέφυγε να χαιρετηθεί με τον Ισπανό, Άνχελ Μουγιέρα που βρέθηκε στο τρίτο σκαλί μετά την ένσταση της ομοσπονδίας του
Μια μέρα μετά το φινάλε του τελικού και την επεισοδιακή εξέλιξή της με τον αποκλεισμό του Μαχιεντίν Μακχισι Μπεναμπάντ, ο οποίος έβγαλε την μπλούζα του για να πανηγυρίσει τη νίκη και ακυρώθηκε, οι νικητές -όπως προέκυψαν στη συνέχεια- επέστρεψαν στο στάδιο για την απονομή.
Ο Γάλλος Γιοάν Κοβάλ που τερμάτισε δεύτερος αναδείχθηκε εν τέλει πρωταθλητής Ευρώπης, κρεμώντας το χρυσό μετάλλιο

στο στήθος, μέσα σε αμηχανία. Στη δεύτερη θέση ανέβηκε ο Πολωνός Κρίστιαν Ζαλέφσκι και στην τρίτη ο Ισπανός Άνχελ Μουγιέρα, ο οποίος ήταν το... μαύρο πρόβατο, εξαιτίας της κίνησης της Ομοσπονδίας της Ισπανίας να καταθέσει μετά το τέλος του τελικού ένταση, ζητώντας τον αποκλεισμό του Μπεναμπάντ. Κάτι που εν τέλει έγινε, με τον αθλητή, μάλιστα, να αποδοκιμάζεται από μερίδα θεατών.
Ο Κοβάλ παρέλαβε το μετάλλιό του και αμέσως κατέβηκε στο δεύτερο σκαλί, για τις φωτογραφίες αποχωρώντας, χωρίς να επιστρέψει στη θέση του, ως ένδειξη συμπαράστασης προς τον συναθλητή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα