Σνάιντερ: Πολλά τα... αν για να πάω στην Τσέλσι

11:27 5/6/2013 - Πηγή: AEK365

Πριν από λίγες μέρες δημοσιεύματα ήθελαν τον Ζοσέ Μουρίνιο να μιλά με τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ και να ζητά να έρθει μαζί του στην Τσέλσι με τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό της Γαλατάσαραϊ να σπεύδει να υπογραμμίσει πως υπάρχουν πολλά "αν" για να γίνει η μεταγραφή του στην ομάδα του Λονδίνου.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα calciomercato.com, ο Σνάιντερ τόνισε: "Δεν ξέρω αν η Τσέλσι έχει ανάγκη από έναν παίκτη με τα δικά μου χαρακτηριστικά. Αυτή την στιγμή, μια μεταγραφή μου στην ομάδα του Λονδίνου, μοιάζει δύσκολη,

αλλά στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να αποκλείεις τίποτα. Αν υπάρξει επίσημη πρόταση, αν αυτή η πρόταση ικανοποιεί την ομάδα μου, αλλά και εμένα και αν δω πως υπάρχουν οι προϋποθέσεις να παίξω όπως επιθυμώ στην Τσέλσι, μπορεί και να γίνει αυτή η μεταγραφή. Αλλά υπάρχουν πολλά αν...".
Για το κατά πόσο η παρουσία του Μουρίνιο στην Τσέλσι θα παίξει ρόλο στην απόφαση του να πάει στο Λονδίνο, ο Σνάιντερ απάντησε: "Δεν αρνούμαι πως οι σχέσεις μου με τον Ζοσέ είναι άψογες. Ερχόμαστε συχνά σε επαφή και ξέρει πως τον εκτιμώ απεριόριστα. Η επιστροφή του στην Τσέλσι πιθανώς να έπαιζε ρόλο σε μια μεταγραφή μου εκεί, αλλά πρέπει να γίνουν όσα είπα πριν. Και δεν είναι απλό να πραγματοποιηθούν όλα αυτά".
Τέλος για την παρουσία του στην Γαλατάσαραϊ, ο Σνάιντερ δήλωσε: "Είμαι πολύ ευτυχισμένος στην Τουρκία και ικανοποιημένος στην ομάδα. Αυτό δεν το αρνούμαι. Αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν πρέπει να αποκλείεις κάτι".

Keywords
Τυχαία Θέματα