Κατηγορούν τον Σαρρή για παράνομους ορισμούς και απιστία σε βάρος του Δημοσίου

10:32 5/6/2013 - Πηγή: AEK365

Εδώ και λίγες μέρες η ΕΠΣ Ηρακλείου και η ΕΠΣ Κιλκίς έχουν καταθέσει από κοινού ασφαλιστικά μέτρα ζητώντας την έκπτωση της νυν διοίκησης της ΕΠΟ και τον ορισμό προσωρινής διοίκησης. Στα ασφαλιστικά μέτρα καταγράφονται έξι λόγοι για τους οποίους ζητείται να κηρυχθεί έκπτωτη η διοίκηση του Σαρρή με τις ΕΠΣ Ηρακλείου και Κιλκίς να προσθέτουν άλλους τέσσερις λόγους.
Πιο συγκεκριμένα:
- Παράνομοι ορισμοί διαιτητών: "Κατ' εξακολούθηση λήψη

παράνομων αποφάσεων εκ μέρους του εκπτωτέου ΔΣ της ομοσπονδίας, όπως τον ορισμό διαιτητών για τους αγώνες μπαράζ κατ' επιλογήν των μελών της ΚΕΔ, οι οποίοι έχουν κληθεί από τον ανακριτή κ. Κορέα ως ύποπτοι τελέσεως αδικήματος ‘στημένων λιστών' επιλογής διαιτητών (Μπριάκος, Δούρος, Σαρρής, Κουρίδης)".
- Απιστία σε βάρος του δημοσίου: "Κατ' εξακολούθηση τέλεση του αδικήματος της απιστίας σε βάρος του Δημοσίου αφού επιχορηγήθηκαν με ποσό 1.5 εκατ. Ευρώ το μήνα Ιανουάριος 2013 από το υφυπουργείο αθλητισμού, με σκοπό το ποσό αυτό να διανεμηθεί στις Ενώσεις και μέχρι σήμερα τα χρήματα δεν έχουν δοθεί".
- Μείωση των εσόδων της ομοσπονδίας: "Κατ' εξακολούθηση παραβίαση του άρθρου 44, παρ.14 του καταστατικού της ΕΠΟ, όπου με παρανόμως ληφθείσα απόφαση μείωσε σε 1% τα έσοδα της ομοσπονδίας από την πώληση ποδοσφαιριστών στο εξωτερικό, ενώ βάσει καταστατικού το ποσοστό αυτό είναι 5% από το 2010, με αποτέλεσμα σε δυο ενδεικτικά περιπτώσεις να έχουμε έσοδα ύψους 130.000 ευρώ, αντί 650.000 ευρώ (μεταγραφή στο εξωτερικό Μιραλάς και Βιεϊρίνια)".
- Μη αποστολή πρακτικών του δ.σ.
Υπενθυμίζεται πως η συζήτηση για τα ασφαλιστικά μέτρα θα γίνει στις 11 Ιουνίου με το δικαστήριο να έχει απορρίψει το αίτημα προσωρινής διαταγής που είχαν καταθέσει η ΕΠΣ Ηρακλείου και η ΕΠΣ Κιλκίς.

Πηγή: Sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα