Σκούφαλης: Γιατί όχι νίκη με την ΑΕΚ

12:00 5/12/2011 - Πηγή: AEK365

Στους "Ζωσιμάδες" ο ΠΑΣ Γιάννενα αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον ΠΑΟΚ με τον Γιώργο Σκούφαλη να υποστηρίζει πως η ομάδα των Ιωαννίνων θα μπορούσε να πάρει την νίκη ενώ ισχυρίστηκε πως αν αυτός και οι συμπαίκτες του αγωνιστούν με σοβαρότητα την επόμενη αγωνιστική κόντρα στην ΑΕΚ δεν αποκλείεται, όπως είπε, να φύγουν νικητές από το ΟΑΚΑ.

Σε δηλώσεις του στο NOVASPORTS

FM 94.6, ο 33χρονος μεσοεπιθετικός τόνισε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: "Όλος ο κόσμος είδε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε το ματς. Είχαμε πάθος και θέλαμε πολύ να πάρουμε την νίκη. Το ευχαριστήθηκαν όσοι το παρακολούθησαν. Δεν κερδίσαμε, όμως συνεχίζουμε να κοιτάμε μπροστά και στην συνέχεια έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Την άλλη εβδομάδα παίζουμε με την ΑΕΚ και πρέπει να είμαστε σοβαροί, και γιατί όχι να πάρουμε την νίκη".

Ο Σκούφαλης μίλησε και για το διάστημα που έμεινε εκτός δράσης λέγοντας: "Σίγουρα ήταν πολύ δύσκολο για εμένα το διάστημα που δεν έπαιξα μπάλα. Μου συνέβη πρώτη φορά στην καριέρα μου κάτι τέτοιο. Χθες όμως τα άφησα όλα πίσω. Είμαι υγιέστατος και υπήρχε ένα σοβαρό πρόβλημα ανάμεσα σε εμένα και τον προπονητή, Στεφάν Ντεμόλ. Στην συνέχεια όμως, λύθηκε το συγκεκριμένο πρόβλημα, επειδή έπρεπε να μείνω στην ομάδα. Για εμένα σημαντικό ρόλο έπαιξαν ο πρόεδρος, κ. Χριστοβασίλης και ο κ. Αγγελής. Σιγά-σιγά ήρθε αυτή η στιγμή που την περίμενα όσο τίποτα άλλο. Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και ήθελα να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στις επιτυχίες".

Ο ΠΑΣ Γιάννενα έχει από χθες νέο προπονητή, τον Άγγελο Αναστασιάδη, με τον Σκούφαλη να δηλώνει: "Δεν μπορώ να ξέρω αν η συγκεκριμένη είδηση επηρέασε την απόδοση μας. Χθες κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Όποιος προπονητής είδε το ματς θα έχει σχηματίσει καλή άποψη για την ομάδα. Νομίζω ότι εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα πάμε πολύ καλά, αφού έχουμε υλικό να μείνουμε στην πρώτη κατηγορία".

Για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στους "Ζωσιμάδες", ο 33χρονος μεσοεπιθετικός δήλωσε: "Φέτος είναι και πολύ καλύτερο! Το τελευταίο διάστημα έχει χαλάσει λίγο, όμως ακόμη δεν έχει γίνει τόσο χάλια. Μέχρι στιγμής ο καιρός πάει πολύ καλά, αφού είχε να βρέξει περίπου δυο μήνες. Παίζει ρόλο και η υποδομή του γηπέδου".

Keywords
Τυχαία Θέματα