Σκότωσε τη γυναίκα του με αλυσοπρίονο κι αυτοκτόνησε!

23:51 2/4/2015 - Πηγή: AEK365

Με ένα αλυσοπρίονο σκότωσε τη γυναίκα του ένας άνδρας από την Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με το ίδιο εργαλείο, σε μια αποτρόπαια δολοφονία-αυτοκτονία, δήλωσαν σήμερα εισαγγελείς της Πενσιλβάνια.

Το ακόμα πιο τραγικό είναι ότι το ζευγάρι βρήκε σε αυτή την κατάσταση ο 14χρονος γιος τους, όταν επέστρεψε σπίτι ύστερα από έναν αγώνα μπάσκετ που έπαιζε με τους συμμαθητές τους. Το αγόρι σε κατάσταση σοκ κάλεσε την αστυνομία.

«Στη τοποθεσία

βρέθηκε ένα αλυσοπρίονο. Είναι σαφές ότι χρησιμοποιήθηκε», δήλωσε ο Κέβιν Στίλι, βοηθός εισαγγελέα της κομητείας Μοντγκόμερι.

Ο ιατροδικαστής Γουόλτερ Χόφμαν, δήλωσε ότι βάσει της αυτοψίας, η Νικόλ Πέπελμαν, 43 ετών, εξέπνευσε στα χέρια του συζύγου της, Κρίστοφερ Πέπεπλμαν 48 ετών, εξαιτίας «τραυμάτων που έφερε από αιχμηρό αντικείμενο στην περιοχή της κοιλιακής χώρας».

Η γυναίκα έφερε επίσης τραύματα από μαχαίρι.

Ο σύζυγος στη συνέχεια αυτοκτόνησε προκαλώντας στον εαυτό του τραύματα «με απότομη δύναμη στην κοιλιακή χώρα και το δεξιό μηρό».

Και στις δύο περιπτώσεις το αλυσοπρίονο προκάλεσε τους θανατηφόρους τραυματισμούς.

Το ζευγάρι είχε τρία παιδιά, κανένα από τα οποία δεν βρίσκονταν στο σπίτι όταν συνέβη το έγκλημα. Γείτονες του ζευγαριού δήλωσαν ότι οι δυο τους ήταν παντρεμένοι 20 χρόνια αλλά τελευταία αντιμετώπιζαν προβλήματα στο γάμο τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα