Σκόνδρας: Τιμή μου να ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ

12:10 5/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Γιάννης Σκόνδρας αποτελεί μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ με τον ίδιο να αισθάνεται τιμή για το ενδιαφέρον και να μιλά με καλά λόγια τόσο για την ομάδα όσο και για τον Γιώργο Δώνη.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday", ο αμυντικός του Ατρομήτου τόνισε: "Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα. Είναι τιμή για κάθε παίκτη να ενδιαφέρεται γι' αυτόν ο ΠΑΟΚ.

Εχει ιστορία, κόσμο και στοχεύει κάθε χρόνο ψηλά".
Για τον πρώην προπονητή του στον Ατρόμητο, Γιώργο Δώνη, ο Σκόνδρας δήλωσε: "Ήμασταν μαζί για τρία χρόνια στον Ατρόμητο. Αυτός με ανέδειξε και μου έμαθε πολλά πράγματα για το ποδόσφαιρο, πράγματα που δεν γνώριζα μέχρι τότε".
Ωστόσο, παρά το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, ο Σκόνδρας έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως "εγώ στην παρούσα φάση είμαι παίκτης του Ατρομήτου και νοιάζομαι μόνο για το καλό της ομάδας μου, αλλά και πώς θα τη βοηθήσω για να υλοποιήσει τους στόχους της".
Τέλος, απευθύνθηκε στους φίλους του ΠΑΟΚ για όσα έγιναν στο παιχνίδι του πρώτου γύρου: "Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Δεν με έχουν πειράξει... Αν, όμως, θεώρησαν προσβλητικό αυτό που έκανα, ζητάω συγγνώμη".

Keywords
Τυχαία Θέματα