ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ | MVP; Μα φυσικά ο Μπράουν! (video)

Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά...! Με το πέρας της 2ης αγωνιστικής του Top-16 μόνος ένας θα μπορούσε να αναδειχθεί χωρίς δεύτερη σκέψη MVP και δεν είναι άλλος από τον ασταμάτητο Μπόμπι Μπράουν, με τον άλλοτε γκαρντ του Αρη να διαλύει την άμυνα της Φενέρ -σημειώνοντας 41 (!) πόντους- και να χαρίζει τη νίκη στην Σιένα!

Στην αρχή δεν... γέμιζε το μάτι και έδειχνε ότι είναι... λίγος μπροστά στον προκάτοχό του Μπο ΜακΚάλεμπ. Ωστόσο, ο Μπόμπι Μπράουν με τις μετέπειτα εμφανίσεις του έχει κάνει

του φίλους της Σιένα να... ξεχάσουν τον νυν άσο της Φενέρ.

Μάλιστα, η εμφάνιση του Μπράουν αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία, αφού πραγματοποιήθηκε κόντρα στον άνθρωπο που αντικατέστησε ο 29χρονος Αμερικάνος γκαρντ στην ιταλική ομάδα, του ΜακΚάλεμπ!

Οι αριθμοί του; Φανταστικοί! Ο νέος ηγέτης της Σιένα φόρτωσε το καλάθι της Φενέρμπαχτσε με 41 πόντους (8/12 δίπ., 4/6 τρίπ., 13/13 βολ.), μοίρασε 7 ασίστ, κέρδισε 12 φάουλ και... έσπασε τα κοντέρ, συγκεντρώνοντας 50 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης! Παράλληλα, αυτή είναι και η καλύτερη συγκομιδή των τελευταίων πέντε ετών!

Συν τοις άλλοις, ο Μπράουν έχει και άλλες δύο πρωτιές, αφού είναι πλέον πρώτος σκόρερ της Ευρωλίγκας με 21 πόντους κατά μέσο όρο, ενώ είναι και στην κορυφή της λίστας με τις ασίστ, μοιράζοντας 5,9 ανά αγώνα!

Keywords
Τυχαία Θέματα