Σκόνδρας: Έχω φιλοδοξίες, δεν βιάζομαι

10:16 8/4/2012 - Πηγή: AEK365

Με αφορμή δημοσιεύματα που θέλουν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για τον Γιάννη Σκόνδρα, ο παίκτης του Ατρομήτου υπογράμμισε πως ναι μεν έχει φιλοδοξίες αλλά δεν βιάζεται για το μέλλον του επισημαίνοντας πως ο Ατρόμητος έχει τον πρώτο λόγο μιας και το συμβόλαιο του λήγει τον Δεκέμβριο του 2013.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο αρχηγός του Ατρομήτου στο αθλητικό ένθετο της εφημερίδας "Real News"
Για το ενδιαφέρον που φημολογείται πως υπάρχει για εκείνον: "Είμαι πολύ καλά στον Ατρόμητο. Διαβάζω και εγώ (όσα

έχουν γραφτεί για τον Ολυμπιακό), ακούω αλλά δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Το συμβόλαιο μου λήγει τον Δεκέμβριο του 2013, κάτι που σημαίνει ότι ο σύλλογος έχει τον πρώτο λόγο για εμένα. Φιλοδοξίες ασφαλώς και έχω όμως δεν βιάζομαι".
Για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος: "Όταν αποκλείεις Άρη και ΠΑΟΚ αρχίζεις να πιστεύεις ότι μπορείς να παίξεις στον τελικό. Τα καταφέραμε και πλέον ελπίζουμε στο καλύτερο. Ένα παιχνίδι είναι, όλα μπορούν να συμβούν, έστω και αν παίζουμε με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος".
Για το αν ο Ατρόμητος μπορεί να βγει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ: "Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Χρειάζεται πάντως τύχη και συνέπεια στις εμφανίσεις μας. Η ουσία είναι ότι η σκληρή δουλειά με τον προπονητή μας αποδίδει".

Keywords
Τυχαία Θέματα