Σκολάρι: Ακόμα δεν λειτουργούμε καλά

13:01 8/6/2014 - Πηγή: AEK365

Τέσσερις μέρες πριν την πρεμιέρα κόντρα στη Κροατία και ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι δεν έκρυψε πως η Βραζιλία ακόμα δεν λειτουργεί καλά εντοπίζοντας το πρόβλημα στο σκοράρισμα. Ωστόσο, διαβεβαίωσε πως η οικοδέσποινα του Μουντιάλ θα εμφανιστεί σε καλύτερη φυσική κατάσταση στο παιχνίδι της 12ης Ιουνίου.
Σε δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Βραζιλίας, Λουίς Φελίπε Σκολάρι, τόνισε: "Θα συνεχίσουμε κανονικά το πρόγραμμα μας. Από τακτικής άποψης, θα πρέπει να

σταθμίσουμε κάποια πράγματα. Οφείλουμε να βελτιώσουμε ορισμένους τομείς γιατί ακόμα δεν λειτουργούμε καλά. Δεν μπορούμε να σκοράρουμε εύκολα και πάνω σε αυτό θα δουλέψουμε αυτή την εβδομάδα.
Παίξαμε προβλέψιμα στο πρώτο ημίχρονο (σ.σ. κόντρα στη Σερβία), αλλά στο δεύτερο με τις αλλαγές που κάναμε βελτιωθήκαμε. Δεν είναι εύκολο να γίνει αυτό μέσα σε ένα 90λεπτο. Νομίζω ότι για το παιχνίδι με την Κροατία η ομάδα θα βρίσκεται σε καλύτερη φυσική κατάσταση, ήδη έχουμε βελτιωθεί κατά 10% με 15% σε σύγκριση με το προηγούμενο φιλικό. Θα είμαστε σε σχεδόν τέλειο επίπεδο κόντρα στην Κροατία και τότε θα μπορέσουμε να κάνουμε τις παρατηρήσεις μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα