Σκόκο: Ούτε εγώ ξέρω που θα παίζω

17:34 13/7/2013 - Πηγή: AEK365

Συνέντευξη σε ραδιόφωνο της Αργεντινής παραχώρησε ο Νάτσο Σκόκο όπου φυσικά μίλησε για το μέλλον του.
"Όλοι με ρωτούν τι θα γίνει μετά τις διακοπές. Ούτε και εγώ δεν ξέρω να σας πως. Στις 24 Ιουλίου πρέπει να επιστρέψω για την προετοιμασία. Δεν κλείνω την πόρτα σε τίποτα. Δεν έχω πει ούτε ότι θα φύγω αλλά ούτε ότι και θα μείνω γιατί στο αργεντίνικο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Αν τελικά έχω την προοπτική να μείνω τότε πάντα η προτεραιότητα μου είναι η Νίουελς εκτός και αν συμβούν άλλα πράγματα, γιατί έτσι

είναι το ποδόσφαιρο. Αν δεν έχω άλλη επιλογή θα δούμε αλλά πάντα η προτεραιότητα μου είναι η Νίουελς" δήλωσε ο Σκόκο.

Σε ερώτηση για το που θα ήθελε να αγωνιστεί εκτός Αργεντινής δήλωσε: "Μου αρέσει πολύ το αγγλικό, το ισπανικό, το ιταλικό και το πρωτάθλημα της Βραζιλίας. Προς το παρών όμως δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να σας πω".

Για την εθνική δήλωσε: "Πάντα έχω το όνειρο της εθνικής. Υπάρχουν τεράστιοι παίκτες εκεί αλλά δεν χάνω τις ελπίδες μου. Θα δουλέψω και θα προσπαθήσω να είμαι στην ομάδα. Βέβαια δεν με λένε Σαμπέγια (προπονητής της εθνικής) και δεν παίρνω τις αποφάσεις".

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως ενδιαφέρον για τον Σκόκο έχει δείξει η Κρουζέιρο και η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο των διαπραγματεύσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα