Ιγιαραμέντι: Όλα για την Ρεάλ

16:03 13/7/2013 - Πηγή: AEK365

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσίασε σήμερα το νέο της μεταγραφικό απόκτημα, τον Ασιέρ Ιγιαραμέντι ο οποίος δεσμεύτηκε να τα δώσει όλα για την νέα του ομάδα.
Ο νεαρός μέσος αφού παραδέχτηκε πως πρόκειται για μια ιδιαίτερη μέρα για τον ίδιο και πως πριν λίγο καιρό δεν μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του μακριά από την Ρεάλ Σοσιεδάδ στην συνέχεια τόνισε: "Η απόφαση για μένα δεν ήταν εύκολη, στην Σοσιεδάδ πέρασα πολλές καλές στιγμές. Ήμουν εκεί για 12 χρόνια, από

παιδί. Ευχαριστώ την ομάδα και τον κόσμο για όλη την αγάπη που μου έδειξαν".
Μάλιστα ο Ιγιαραμέντι υποσχέθηκε να τα δώσει όλα για να πετύχει η Ρεάλ Μαδρίτης τους στόχους της.
Ο νεαρός μέσος θα φορά την φανέλα με το "24" στην πλάτη και μόλις τελείωσε η παρουσίαση, 30 περίπου οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης που βρέθηκαν εκεί τον αποθέωσαν και φωτογραφήθηκαν μαζί του.
Τον Ιγιαραμέντι παρουσίασε στους εκπροσώπους του Τύπου ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να δηλώνει: "Συνεχίζουμε να βελτιώνουμε την ομάδα μας. Έχουμε και ομάδα εξαιρετική, με ποιότητα και πρέπει να συνεχίσουμε να δυναμώνουμε. Μιλάμε για παίκτες που θέλουν να κατακτήσουν το μέλλον. Σήμερα, έρχεται στην Ρεάλ Μαδρίτης ένας φανταστικός παίκτης. Θέλαμε να είναι εδώ και είναι μια πρόκληση για αυτόν. Ο Ασιέρ έχει καθιερωθεί ως ένας από τους καλύτερους στους Πρωταθλητές Ευρώπης".

Keywords
Τυχαία Θέματα