Σκηνοθέτησε τον θάνατο του για να γλιτώσει από την πρώην του!!

15:43 20/9/2012 - Πηγή: AEK365

Τον θάνατό του σκηνοθέτησε ο πρώην διοικητής του πυρηνικού υποβρυχίου USS Pittsburgh για να τερματίσει τη σχέση του με την πρώην ερωμένη του.
Ο λόγος για τον Michael P. Ward ΙΙ ο οποίος φέρει άκρας υγείας αλλά μετά το σκάνδαλο παύθηκε των αρμοδιοτήτων του όταν αποκαλύφθηκε πως σκηνοθέτησε το θάνατό του προκειμένου να αποφύγει την ενόχληση από την γυναίκα με την οποία απατούσε την σύζυγό του.
Ο 43χρονος άνδρας δεν τολμούσε να δει κατάματα την ερωμένη του και να της πει να χωρίσουν και έτσι αποφάσισε

να σκηνοθετήσει το θάνατό του.
Μια μέρα του Ιουλίου έστειλε από ψεύτικο λογαριασμό email ένα μήνυμα στην φίλη του ότι "πέθανε αιφνιδίως" . Το email το υπέγραφε κάποιος Bob ο οποίος υποτίθεται εργαζόταν μαζί με τον 43χρονο.
Η κοπέλα, το όνομα της οποίος δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, αποφάσισε να ταξιδέψει στο σπίτι του πρώην εραστή της με την μητέρα και την αδερφή της για να εκφράσει τα συλλυπητήρια της.
Μετά από ώρες ταξιδιού έφτασαν στο σπίτι του στην πολιτεία της Virginia και αντί να συλλυπηθούν στην οικογένεια του βρήκαν τον νέο ιδιοκτήτη του σπιτιού ο οποίος ανέφερε ότι αγόρασε το σπίτι από τον 43χρονο ο οποίος δεν είχε πεθάνει αλλά είχε μετακομίσει μόνιμα στο Connecticat προκειμένου να αναλάβει την διοίκηση ενός πυρηνικού υποβρυχίου.
Αυτό ήταν και το μοιραίο λάθος για τον 43χρονο καθώς μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι η "συμπεριφορά του αξιωματικού ήταν ανάρμοστη".
Σύμφωνα με την "New York Daily News", η έρευνα ξεκίνησε όταν συγγενείς της "απατημένης" φίλης ήρθαν σε επαφή με την Ποινική Ελεγκτική Υπηρεσία του Αμερικανικού πολεμικού Ναυτικού για να μάθουν τη γίνεται.
Το σώμα έκρινε τον Ward για ανάρμοστη συμπεριφορά και μοιχεία. "Η συμπεριφορά του κυβερνήτη Γουόρντ απέναντι τόσο στη σύζυγο, όσο και στην εξωσυζυγική του σχέση, δεν συνάδει με τις αξίες του αμερικανικού ναυτικού", δήλωσε ο Vernon Parks, διοικητής μοίρας πυρηνικών υποβρυχίων των ΗΠΑ.
Η κοπέλα ήταν έγκυος και μετά το συμβάν απέβαλε.

Keywords
Τυχαία Θέματα