Σκηνοθέτησε την απαγωγή του λόγω... κακών βαθμών!

10:52 25/1/2013 - Πηγή: AEK365

Μια ολόκληρη Ισπανία κατάφερε να αναστατώσει ένας 11χρονος καθώς δεν ήθελε να μάθουν οι γονείς του τις κακές επιδόσεις του στο σχολείο.
Συγκεκριμένα, μόλις το παιδί έμαθε πως η δασκάλα έχει καλέσει τους γονείς για να τους ενημερώσει για τους κακούς βαθμούς, εκείνο έστειλε μήνυμα στο κινητό του πατέρα του, αστυνομικός στο επάγγελμα, γράφοντας του ότι τον έχουν απαγάγει!
Ο πατέρας κάλεσε αμέσως στο τηλέφωνο τον μικρό. Το παιδί προσποιούμενο ότι είναι σε κατάσταση σοκ άρχισε να του περιγράφει ότι έπεσε θύμα απαγωγής την ώρα που

πήγε να πετάξει τα σκουπίδια. Είπε ότι το είχαν ρίξει στο πορτ μπαγκάζ ενός αυτοκινήτου και δεν γνώριζε που το πήγαιναν.
Ο μικρός αμέσως μετά προσποιήθηκε ότι δεν έχει καλό σήμα και το τηλέφωνο έκλεισε... Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αρχές, έγιναν ανακοινώσεις από τηλεόραση και ραδιόφωνο, πάρθηκαν ειδικά μέτρα στα σύνορα με την Πορτογαλία... αναστατώθηκε ολόκληρη η χώρα.
Κάποια στιγμή ο πατέρας του παιδιού παρατήρησε ότι έλειπαν από το σπίτι τα κλειδιά ενός δεύτερου σπιτιού που διαθέτει η οικογένεια. Ο πατέρας αποφάσισε να ρίξει μια ματιά στο δεύτερο σπίτι και ... εκεί βρήκε το γιο του.
Ο μικρός ομολόγησε ότι τα έκανε όλα γιατί είχε τρομοκρατηθεί στην ιδέα ότι οι γονείς του θα μάθαιναν για τους κακούς βαθμούς του στο σχολείο!

Keywords
Τυχαία Θέματα